Ana SayfaDizilerCanevim 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Kristina'nın Yakını Gelince Taylan'ın İşleri Karışıyor!

İlgili Postlar

Canevim 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Kristina’nın Yakını Gelince Taylan’ın İşleri Karışıyor!

Atv’nin pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizisi Canevim 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ömer, yardım gecesinde Taylan’a vurduktan sonra Ceylan’ın kendisiyle gelmesini ister. Yine ret edilen Ömer, isyan edip Ceylan’la evlenme hayalleri kurduğu evi satışa çıkarır. Ceylan, son anda Ömer’in masum olabileceği gerçeğiyle yüzleşince ondan evi satmamasını ister. Canevim 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Kristina’nın yakını gelince Taylan’ın işleri karışıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Kristina’nın Yakını Gelince Taylan’ın İşleri Karışıyor!

Canevim 9. bölüm fragmanında; Ceylan’ın evi satma demesinden sonra Ömer Ceylan’a sarılır. Onları sarılırken gören Taylan barıştıklarını zanneder. Ama Ceylan, Ömer’e ona inanana kadar kendisinden uzak durmasını ister. Kristina’nın Nevra isminde bir yakını çıka gelir. Nevra, Taylan’a Krustina ile olan bağlantısını bildiğini kendisiyle anlaşma yoluna gitmezse bildiklerini Ceylan’a anlatacağını söyler. Taylan, yeni bir plan yapmak zorunda kalır.

İşte Canevim 9. bölüm fragmanı…

CANEVİM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Ceylan’dan tamamen umudu kesmeye başlar ve Ceylan’la evlendikten sonra beraber yaşamayı düşündükleri evi satışa çıkarır. Aytül, bunu duyar duymaz Taylan’a haber verir. Taylan araya adamlarını sokar ve evi satın almalarını ister. Sezgin, Elvan’ın yanına gidip durumu anlatır ve Ömer’in evi satmaması için Ceylan’la Ömer’i son bir kez konuşmak için ikna etmeye çalışır. İkilinin buluşturma çabaları boşa çıkar. Ceylan, Ömer’e inanmamakta kararlıdır.

Taylan, adamlarına Ömer’i dövdürür. Ömer, Taylan’la konuşmak için evine gittiğinde, Taylan’ın Ceylan’ın yanağını silerken görür. Ceylan, Ömer’in peşinden koşar kendisini anlatmaya çalışır ama bu seferde Ömer, ona inanmaz. Elvan, hacı annenin yanındayken oraya Aytül gelir. Hacı anne Aytül’e Ömer’in kızdığını bir daha gelmemesini söyler. Elvan, neden Aytül’ü Ömer’in istemediğini sorunca, Kristina’ın Fikret’le telefonla konuşurken yakalandığını Aytül’de ona telefonunu verdiğini anlatır. Aytül, annesini arayacağını söylediği için telefonunu verdiğini söyler ama Elvan, Ceylan’a durumu anlatır.

Elvan, Ceylan’a Kristina’nın Fikret’le ilişkisinin olduğunu onun için aradığını söyler. Onu araması da bunun ispatı olduğunu anlatır. Ömer’de evin alıcısını arayıp tapuya gideceği sırada Ceylan eve gider ve ‘ Ömer evimizi satma’ der. İkili sarılır Taylan’da onları görür. Ama Ceylan, kendi gözünde daha aklanmadığını o zamana kadar kendisinden uzak durmasını söyler.

Canevim 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ömer’e Zarar Vermeye Evinden Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler