Ana SayfaDedikoduHale Soygazi'ye Yeşim Salkım'dan Destek!

İlgili Postlar

Hale Soygazi’ye Yeşim Salkım’dan Destek!

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda gündem Hale Soygazi hakkında oldukça çarpıcı bir haberle çalkalanmıştı. Murat Şar bir televizyon programına çıkarak annesinin Hale Soygazi olduğunu iddia etmiş ve bu olay günlerce konuşulmuştu. Bunun üzerine ise Hala Soygazi DNA testi için mahkemeye başvurdu. Merakla beklenen davada geçtiğimiz gün sonuca ulaşıldı. Olayla ilgili olarak Hale Soygazi’ye Yeşim Salkım’dan destek geldi!

“Beni Yıllarca Aramadı!”

Murat Şar aylar önce bir televizyon programına katılarak Hala Soygazi’nin annesi olduğunu açıklamıştı. Kendine bunu büyük annesinin açıkladığını anlatan Murat Şar, Hale Soygazi’nin kendisini küçük yaşta terk ettiğini ve ardından hiç arayıp sormadığını dile getirerek yıllarca ekran karşısından annesini özlemle izlediğini dile getirmesi gündeme damgasını vurmuştu. Olay karşısında ise Soygazi süreci uzatmadan hemen DNA testi için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme tarafından DNA testinin onaylanmasının ardından ise tarafların meraklı bekleyiş süreci başladı. Bu dönemde Hale Soygazi’ye destek veren Yeşim Salkım’da eleştirilerin kurbanı olmuştu.

Hale Soygazi Davasında DNA Kararı

Hale Soygazi’nin DNA Davasında Son Durum!

Murat Şar’ın oğlu olduğu iddiasının yalan olduğunu kanıtlamak için mahkemeye başvuran Hale Soygazi‘nin DNA testi sonuçları geçtiğimiz gün çıktı. Sonuç birçok kişinin beklediği gibi Murat Şar ve Hale Soygazi arasında herhangi bir kan bağı bulunmadığı yönündeydi. Olayla ilgili olarak Hale Soygazi bu olayın reyting amaçlı bir kurgu olduğunu ve tek amacının bu tip iftira programlarına inanılması olduğunu belirterek “Davayı bunun için açtım. Başka sözüm yok. Sevgiler.” açıklamasında bulundu.

Hale Soygazi Kimdir?

Hale Soygazi’ye Yeşim Salkım’dan Destek!

Hale Soygazi’nin davasında Yeşim Salkım en çok desteği veren ünlü isimler arasındaydı. Hatta bu nedenle tepki yağmuruna tutulan Salkım konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendisinin savunduğu Hale Soygazi’yi bir ablası ve büyüğü olarak her zaman savunduğunu ve bu nedenle zamanında hakaretlere de maruz kaldığını dile getiren Salkım, DNA sonucunda Hale Soygazi’nin haklılığının ortaya çıkmasından mutlu olduğunu belirterek, bu tip olayların reyting uğruna insanları harcamak için olduğunu dile getirdi.

Yeşim Salkım Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler