Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEkrem Düzgünoğlu "Ciğerinden"

İlgili Postlar

Ekrem Düzgünoğlu “Ciğerinden”

Berduş”, “Sultanım” , “Dermansız” gibi milyonlarca müzik severin sevdiği şarkılara imzasını atan Ekrem Düzgünoğlu yeniden bir şarkıyla sevenleriyle buluşuyor. Yorumuyla özlenen başarılı şarkıcı Ekrem Düzgünoğlu “Ciğerinden” adını verdiği yeni teklisiyle yine dillere dolanacak. İşte başarılı şarkıcının yeni şarkısı hakkında tüm detaylar;

“Dermansız” Çok Sevildi!

Başarılı yorumcu ve besteci Ekrem Düzgünoğlu’nun geçtiğimiz sene İnci Mercan ile çıkarmış olduğu “Dermansız” dinleyici tarafından çok sevildi. Şarkının yüreklere dokunan ezgisi ve başarılı yorumların etkisinin yanı sıra klibiyle de ön plana çıkmayı başaran parça müzik severlerden tam not aldı.

“Berduş” 2.5 Milyon İzlenmeyi Geçti

Yorumuyla çok sevilen Ekrem Düzgünoğlu’nun 2014 senesinde müzik severlerle buluşturduğu “Berduş” büyük bir yankı uyandırmıştı. Sözleriyle herkesin yüreğine dokunmayı başaran şarkı asla eskimeyen parçalar arasında yerini alırken, günden güne daha fazla kişiye yayıldı. Klibiyle de çok sevilen şarkı YouTube’da 2.5 milyon izlenmeyi geçti.

“İnsanın Ömrü 4 Mevsim Gibidir”

Birçok şarkıcıyla düet yapan Ekrem Düzgünoğlu‘nun solo parçaları dinleyici tarafından çok özlenmişti. Uzun zamandır yeniden bir solo çıkarması yönünde gelen isteği kırmayan Ekrem Düzgünoğlu ise “Ciğerinden” adını verdiği sözü ve müziği kendisine ait olan yeni teklisini dinleyiciyle buluşturdu. İnsan ömrünün dört mevsim gibi olduğunu dile getiren Ekrem Düzgünoğlu, “Yazın gençliğini yaşarsın, sonbaharda olgunluk evresindesindir ve kışın yavaş yavaş sona gelmişsindir.” diyerek yeni şarkısında bu dört mevsimin geri kalanında önemli olanın ciğerden sevmek olduğunu anlatmaya çalıştığını dile getirdi.

Ekrem Düzgünoğlu Kimdir?

Ekrem Düzgünoğlu “Ciğerinden”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler