Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 6 Ülkede Yayınlanacak!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 6 Ülkede Yayınlanacak!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Zalim İstanbul” dünya çapında bir yükselişe geçiyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her hafta izleyicisini ekran başına kitleyen “Zalim İstanbul” 6 ülkede yayınlanacak! Uzun zamandır bir Türk dizisiyle elde edilemeyen başarıya erişen dizisinin yapımcıları ve oyuncu kadrosu ise bu gelişme karşısında büyük bir kıvanç duyduklarını dile getirdi.

Kısa Sürede Seyircisi Etkisi Altına Aldı

1 Nisan 2019 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan “Zalim İstanbul” fragmanlarıyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran nadir diziler arasına girmişti. Başarılı oyuncu kadrosu ve merak edilen senaryosuyla Nisan ayında Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşan dizi ilk bölümünden büyük bir ses getirerek seyirciyi ekran karşısına kilitlemeyi başardı.

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Birçok Ülkede İlk Olacak!

Senaryosunu Sirma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizinin baş rollerini ise Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay‘ın paylaşıyor. Yönetmeninden senaryosuna kadar usta isimlerin yer aldığı dizi hakkında “Kanal D International CEE Bölgesi Satış Yöneticisi” Ekin Koyuncu, dizinin başarılı ekibinin izleyicilere insanların içerisinde bulunduğu ikilemi ve bu ikilemin arkasında yatan içgüdünün güçlü bir anlatımla aktarıldığını dile getirdi. Bu başarıyı yurt dışına taşımaktan mutlu olduklarını dile getiren Ekin Koyuncu, “Zalim İstanbul’un ekrana geleceği birçok ülkenin ilkidir.” açıklamasında bulundu.

Fikret Kuşkan Kimdir?

Zalim İstanbul 6 Ülkede Yayınlanacak!

Son dönemlerin en büyük başarısına imza atan “Zalim İstanbul”  gelecek aylarda Romanya ve Makedonya başta olmak üzere toplamda 6 farklı ülkede yayında olacak. Dizi ilk önümüzdeki haftalardan itibaren ilk olarak Romanya’da izleyicisiyle buluşacak. “Kanal D Romanya İçerik Üretim Müdürü” Ilcnur Agop dizi hakkında, önceliklerinin hiçbir zaman cast olmadığını dile getirerek, “Biz değişik hikayeler ve eşi benzeri olmayan
içeriklerle uluslararası başarı yakalayacak dizileri yayınlamayı tercih ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

27 Mayıs Reyting Sonuçları – 27 Mayıs 2019 Reyting Sonuçları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler