Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda'dan Uzaklaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda’dan Uzaklaşmaya Başlıyor!

Kimse Bilmez merakla beklenen 7. bölümüyle ekranlara geldi. Atv’nin sevilen dizisinin son bölümünde; Sevda, çalıştığı şirketi Uygar’ın satın aldığını öğreniyor. Ali’nin kardeşinin Pilot olduğunun ortaya çıkmasını istemeyen Kurt bey, Pilot’un hapisten çıkmasını sağlayıp onu kaçırıyor. Ali, kardeşine adım adım yaklaştığını anlayan Kurt bey, Ali’ye kardeşini ölü olarak bulduğunu söylüyor. Uygar’ın yakınlarından olmasından rahatsız olan Ali Sevda’dan uzaklaşmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2019

Ali Sevda’dan Uzaklaşmaya Başlıyor!

Kimse Bilmez 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, Duygu’ya Ali’nin ona çok güvendiğini ve ona karşı hissettiği duyguları bildiğini söylüyor. Duygu, Sevda’yı tersliyor ve kendisi hakkında saçma sapan konuşup Ali’nin aklını karıştırmamasını söylüyor. Sevda, Duygu’nun Ali’ye yazdığı aşk mektuplarının onun aklını karıştıracağını düşünmediğini mi soruyor. Ali mutlu bir şekilde gelip Sevda’ya değil Duygu’ya sarılıyor.

İşte Kimse Bilmez 8. bölüm fragmanı…

KİMSE BİLMEZ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, çalıştığı şirketi Uygar’ın aldığını öğrenince deliye dönüyor. Uygar, şirketi aldığında onun orada çalıştığını bilmediğini söylüyor ama Sevda ona inanmıyor. Fenalaşan Sevda, Uygar’ın evinde uyuya kalıyor. Uygar, o uyurken onu seyrediyor ve ikisinin fotoğrafını çekip Ali’ye gönderiyor. Sevda, rüyasında Ali’yi görüyor ve uyandığında Uygar’ı görünce hemen çıkıp gidiyor.

Evden giderken bahçede Ali’ye karşılaşıyor. Ali, Sevda’nın babasına kardeşiyle bağlantısının anlayabilmek için sorular soruyor. Sevda, Ali’nin peşinden koşup arabasına biniyor ama Ali ona yüz vermiyor. Tuğçe’ye gideceğini söyleyen Sevda, konuşmadan Ali’nin arabasıyla mahalleye geliyor. Ali, madem Uygar’la bu kadar yakın olacağını evinde kalacağını neden bu kadar insanları boşa uğraştırdığını soruyor.

Kurt bey, Pilot’un hapisten çıkmasını sağlıyor. Çıkar çıkmazda Pilot’u kaçırtıyor. Pilot’in cüzdanı yere düşüyor ve birisi bulup içinden paraları alıp kimliği satıyor. Hüdaverdi, cüzdanı yere atan adamın düşürdüğünü sanıyor ve ona cüzdanını uzatınca almıyor onun olabileceğini söylüyor. Hüdaverdi, cüzdanı ve içinden çıkan fotoğrafı Ali’ye veriyor. Kardeşinin fotoğrafı olduğunu anlayan Ali, adamların peşine düşüyor. Kurt bey, Ali’nin kardeşini bulacağından korkup, yalandan ona kardeşini bulduğunu ama ölü olduğunu söylüyor. Ali, morga teşhis için giderken Sevda’da Ali’yi takip ediyor.

Kimse Bilmez 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali’nin Ölüsünü Bulduğu Kişi Kardeşi Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler