Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin'in Doğum Günü Süprizli...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selin’in Doğum Günü Süprizli Bitecek!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 7. yeni bölümüyle 26 temmuz cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alara, Demir’i kafaya takıyor ve onu elde etmek için uğraş veriyor. Ama Demir, onunla değil Selin’le yakınlaşmaya başlayacak. Alara bir de ikilinin aynı evde yaşadığını öğrenince işler iyice karışacak. Selin’in arkadaşları ve ailesi ona süpriz doğum günü hazırlayacak. Selin’in doğum günü süprizli bitecek.

Cuma Dizileri 2019

Selin’in Doğum Günü Süprizli Bitecek!

Her Yerde Sen 7. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, ailesinin döndüğünü zannedip rahatlar. Demir’le kendilerini işlerine verirler. Şirketten arkadaşları ve ailesi Selin’e evde süpriz doğum günü partisi düzenlerler. Alara’da orada olmak için Burak’la partiye gider ama Demir’in evinin önüne gelince şaşırır. Burak, Selin’in evi Alara ise Demir’in evi zanneder. Hiç bir şeyden haberi olmayan Selin’le Demir, evlerine gittiklerinde büyük bir süprizle karşılaşırlar.

İşte Her Yerde Sen 7. bölüm 2. fragmanı..

HER YERDE SEN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Alara, Demir’e olan ilgisini direkt söylüyor. Demir, sadece arkadaş olabileceklerini söylese de araya babasını da sokup Demir’i zor durumda bırakıyor. Yıldırım bey, kızının Demir’e olan ilgisini bildiğini onun şımarık istekleri olduğunu açıklar. Demir, iş ilişkilerine mesafeli davransa da Alara’nın takıntılı biri olduğunu henüz anlayamaz.

Demir, Selin’in ailesinin her şeyi öğrendiğinden habersiz Firuze hanımların yalısına gider. Olayı anladıktan sonra, Firuze hanımların öz yeğenleri olmadığını öz yeğenleri gibi olduğunu söyler. Firuze hanımda babasının başka kadından olan abisinin oğlu olduğu yalanını uydurur ve bir hafta içinde eşyalarını evden alacağını söyler. O gece yalıda kalan Demir, kıyafetlerini almak için eve döner orada Selin’in babasına yakalanma tehlikesi atlatır.

Selin, Demir’in kendisini için yaptığı bu fedakarlıktan sonra kendisini ona karşı borçlu hisseder ve arkadaşlarının yanına gidip, Demir’i yıldırma planında yer almayacağını, onun aslında çok iyi biri olduğunu söyler. Bu arada, Ayda”ye İbo yakınlaşmaya başlar. Alara, Demir’e babasıyla görüşmeme ile tehdit ederek Demir’in üzerinde çalıştıkları projenin arsasını kendisinin aldığını söyler. Vedat, Demir’in babasının geleceğini öğrenir ama ona ulaşamaz. Selin, otele Demir’in yanına giderek babasının geleceğini söyler. İkili kara kara ne yapacaklarını düşünürken kapı çalınır ve Alara gelir. İkiliyi beraber görür.

Her Yerde Sen 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Havada Aşk Kokusu Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler