Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Havada Aşk Kokusu Var!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Havada Aşk Kokusu Var!

Fox Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Her Yerde Sen 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Selin, aniden gelen ailesinin Demir’i görmesiyle ortalık karışır. Selin’in ailesi Demir’in Firuze hanımlarının yeğeni olmadığını anlar ve Demir, öz yeğenleri olmadığını söyleyince. Firuze, o konudan yürür ve babasının başka kadından olan ağabeylerinin oğlu olduğunu söyler. Her Yerde Sen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Havada aşk kokusu var.

Cuma Dizileri 2019

Havada Aşk Kokusu Var!

Dizinin 7. bölüm fragmanında; Demir, Selin’e Alara ile aralarında hiç bir şey olmadığını söylüyor. Alara ise Demir’le yakın olmak istiyor. Bunu anlayan Demir, Alara’ya yanında Selin olmasını istediğini söylüyor. İbo ile Ayda’nın yakınlaşmasından sonra Demir’le Selin’de birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor. Demir, Selin’e kendisini şirketten gönderebilmek için sorunlu müşteriyi başına sardıklarını düşündüğünü söylediğinde Selin, olayın aynen öyle olduğunu itiraf ediyor.

İşte Her Yerde Sen 7. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Alara, Demir’e ilk tanıştıklarında kendisine yakın davrandığını babasıyla olan iş sorununu çözdükten sonra neden mesafeli davrandığını soruyor. Demir, Alara’nın şımarık bir çocuk gibi davrandığını normal arkadaş olabileceklerini söylüyor. Selin’in ailesinin her şeyi öğrendiğinden habersiz Demir, Firuze hanımların yalısına gider. Orada, her şeyin anlaşıldığını öğrendikten sonra. Firuze hanımların öz yeğenleri olmadığını öz yeğenleri gibi olduğunu söyler. Firuze hanımda babasının başka kadından olan abisinin oğlu olduğu yalanını uydurur.

Demir, Selin’in ailesine bir hafta içinde eşyalarını evden alacağını söyler. Demir, Firuze hanımlara bir daha yalan istemediği konusunda onları uyarır. O gece yalıda kalan Demir, kıyafetlerini almak için eve döner orada Selin’in babasına yakalanma tehlikesi atlatır. Selin, Demir’in kendisini için yaptığı bu fedakarlıktan sonra kendisini ona karşı borçlu hisseder. İş yerindeki arkadaşlarının yanına gidip, Demir’i yıldırma planında yer almayacağını, onun ne zaman başı sıkışsa yardımına koştuğunu, onun aslında çok iyi biri olduğunu söyler.

Bu arada, Ayda”ye İbo yakınlaşmaya başlar. Alara’da Demir’e babasıyla görüşmemeyle tehdit ederek Demir’in üzerinde çalıştıkları projenin arsasını kendisinin aldığını söyler. Alara, Demir’i takıntı haline getirir ve onu elde edebilmek için her şeyi göze almıştır. Vedat, Demir’in babasının geleceğini öğrenir ama Demir’e ulaşamaz. Selin, otele Demir’in yanına giderek babasının geleceğini söyler. İkili kara kara ne yapacaklarını düşünürken kapı çalınır ve Alara gelir. Alara, Selin’i de orada görünce çok şaşırır.

Her Yerde Sen 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir’in İyilikleri Karşısında Eziliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler