Ana SayfaÜnlülerBircan Bali; Bitti! Ben Kaçar

İlgili Postlar

Bircan Bali; Bitti! Ben Kaçar

Televizyonda magazin programlarının vazgeçilmez sunucusu olan sivri dili ile de tanıdığımız Bircan Bali ayrılığını şu şekilde belirtti; Bitti! Ben Kaçar…

Bircan Bali Ayrıldığını Duyurdu

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Ömer Gezen’ den evlilik teklifi alan Bircan Bali bu mutlu anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmış fakat bu hafta ise tekrar bir sosyal medya paylaşımıyla ayrıldığını duyurdu. Bu haber kısa sürede duyulmuş ve bir çok tartışmaya neden olmuştur. Bircan Bali yaklaşık  1 sene önce eski eşi Şenol İpek ile yollarını ayırmış ve boşandıktan bir süre sonra mesleği avukatlık olan Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Bircan Bali kimdir?

Gözlerden Uzak Bir Aşk

Avukat olan Ömer Gezen ile birlikte olan Bircan Bali Şenol İpekten ayrıldıktan sonra aşkını herkesten uzak yaşamayı tercih etti. İlişkilerini Ömer Gezen’ in evlilik teklifiyle sonlandıran çift bu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak bütün takipçilerini sevindirmiş evlilik teklifi aldığı tek taş yüzüğün fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına ‘KABUL ‘ notunu düşmüştü.

bircan bali

Bitti! Ben Kaçar

Çiftimizden bu kadar güzel yaşanan olayların ardından evlilik beklenirken Bircan Bali instagram aracılığı ile ilişkisini sonlandırdığını belirten bir paylaşımda bulundu.

bircan bali
Çok uzatmayacağım. Sormayın diye yazıyorum BİTTİ..
Ayrıldık bunu benim ağzımdan ilk defa duydunuz ama bla bla falan filan evet biliyorum ama olmadı saygım devam eder ben kaçar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler