Ana SayfaDizilerDiriliş Osman Dizisinin Yeni Transfer Oyuncusu Kim?

İlgili Postlar

Diriliş Osman Dizisinin Yeni Transfer Oyuncusu Kim?

Beş sezondur büyük izlenme rekorları kıran Diriliş ,Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde, Ertuğrul beyin oğlu Osman beyin hayatını ve Osmanlı Devletinin kuruluşunu anlatan yeni dizinin Atv ekranlarında yayınlanacağı kesinleşti. Diriliş Osman dizisinin çekimleri başladı. Dizide Burak Özçivit’in canlandıracağı Osman Bey’in yengesi Zühre karakterini kimin oynayacağı belli oldu. Diriliş Osman dizisinin yeni transfer oyuncusu kim?

Burak Özçivit kimdir?

Diriliş Osman Dizisinin Yeni Transfer Oyuncusu Kim?

Osmanlı imparatorluğunun kuruluşunu anlatan tarihi filmi olan Diriliş Osman’ın çekimlerine başlandı. Dizide Osman’ı canlandıran Burak Özçivit isminin açıklanmasından sonra dizde oynayacak başka karakterlerin kim olacakları merak konusu oldu. Dizinin yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ, dizide rol alacak yeni karakterleri sır gibi saklıyor ama Osman karakterinin annesi Zühre karakterini canlandıracak oyuncunun kim olduğu netleşti.

OSMAN’IN ANNESİ ZÜHRE’Yİ AYŞEGÜL GÜNAY CANLANDIRACAK!

Ayşegül Günay Kimdir?

2014 yılından beri TRT 1 ekranlarında yayınlanın Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekimlerine başlanan, Diriliş Osman dizinde Osman’ın annesini Ayşegül Günay Zühre karakteriyle canlandıracak. Ayşegül Günay, bir çok dizi ve filmde rol aldı. Usta oyuncu en son Bir Mucize Olsun dizisinde Esma karakterini canlandırmıştı. Genelde kötü karakterleri canlandıran oyuncu, Osman Diriliş’te Zühre yani Osman’ın annesini canlandıracak.

 

 

Diriliş Osman Dizisinin Yeni Transfer Oyuncusu Kim

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150.BÖLÜM FİNAL ÖZETİ!

Sırma’nın gerçek yüzü İlbilge sayesinde ortaya çıkıyor. Sırma’nın mezarlıkta buluştuğu adam konuşuyor. Sırma, ona Alpleri vermişti. Berke Han’ın yolladığı altınları geri almak isteyen Sırma’nın alpleri bu vaad karşılığında vermişti. Sırma’nın gerçek yüzü ortaya çıkınca sıra Taşkınbey’e gelir. Taşkın, olayla alakam yok diyerek işin içinden çıkmak istiyor. Ama Turgut Alp buna izin vermiyor. Adam tüm gerçekleri herkesin içinde itiraf ediyor. Sırma Hatun’un altınları aldığını, Taşkınbey’in de bu altınlar sayesinde bey olduğunu söylüyor. Taşkınbey’in gerçek yüzü ortaya çıkınca görevinden alınıyor.Turgut Alp, Taşkınbey’in yaptıklarını canıyla ödetiyor. İlbilge, altın için reylerini satanları görevlerinden atıyor. Sırma’ya da çadırında hapis cezası veriliyor.

Ertuğrul Berke Han ile konuşuyor ama anlaşamıyorlar. Ama Arıkbuka için daha kötüsü oluyor. Ertuğrul, Berke Han’a yanında bir hain olduğunu söyler. Kırat, Ertuğrul’un bu gerçeği ortaya çıkartmadan ölmesini istiyor. Kırat, Arıkbuka’ya Ertuğrul’un Anadolu’ya gidiş yolunu açıklıyor ve Arıkbuka da Ertuğrul’un önünü kesiyor. Ancak, ava giderken avlanan Arıkbuka büyük bir yıkım alıyor ve tüm adamları ölüyor. Arıkbuka yine de akıllanmıyor ve herkesin  kellesini alacağını söylüyor.

Ertuğrul ile Berke Han içlerindeki hainlerden kurtuluyorlar ve anlaşmalarını kucaklaşarak kutluyorlar. Ertuğrul, Alem’i İslam’ı zalimlerin elinden birlikte kurtaracaklarına inancındadır ve yola çıkıyorlar. Kurtuluş amacıyla yola çıkan Ertuğrul’un yanında, Turgut Alp, Bamsı ve oğlu Gündüz de vardır.

Diriliş Osman Hangi Kanalda Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler