Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 50. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem'e Neden Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 50. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem’e Neden Aşık Olduğunu Anlıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 49. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sanem, Can’a kendisini hatırlatmak için uğraşırken Leyla ve Emre’nin gelmesiyle her şey bozulur. Leyla şirketle ilgili problemi anlatamadan Sadem, Can’ın peşinden koşar. Can, babasıyla konuşurken onları duyan Sanem, üzülür ve orayı terk eder. Erkenci Kuş 50. bölüm ön izleme yayınlandı. Can Sanem’e neden aşık olduğunu anlıyor.

Salı Dizileri 2019

Can Sanem’e Neden Aşık Olduğunu Anlıyor!

Erkenci Kuş 50. bölüm ön izleme yayınlandı. Finale son iki bölüm kalan dizinin 50. bölüm fragmanında; Sanem’le Can, sahilde oturuyorlar. Can, Sanem’in yazdığı kitabı okuduğunu, onu yeniden tanıdığını ve ona niye aşık olduğunu anladığını söyler. İkili yakınlaşmaya başlar ve Can Sanem’i öpecekken Sanem, buna izin vermeyip üşüdüğünü söyleyip gitmek istediğini söyler.

İşte Erkenci 50. bölüm ilk tanıtımı…

ERKENCİ KUŞ 49. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tam Sanem’le Can yakınlaşmaya başlamışken, Leyla’yla Emre gelir. Aziz bey, Can’a bir şeyler hatırlayıp hatırlamadığı sorar. Sanem’le yakınlaştığını ve o sırada Emre’ye Leyla’nın geldiğini ama kalbinde Sanem’e karşı bir şey hissetmediğini söyler. Can’nın bu konuşmalarını duyan Sanem derinden üzülür. Aziz, bey oğluna her şeyi hatırlayınca Sanem’le yaşadığı şeyin sadece bir aşk değil herkesin ulaşamayacağı tutkulu bir şey olduğunu söyler.

Şirketin girdiği bir problemi kendi başına çözmeye çalışan Sanem, ünlü yönetmen Artur Kapella diye bir isim ortaya atar. Sanem, müşteriye bol sıfırlı bir rakam teklif eder müşteri de kabul eder. Dünyaca ünlü yönetmeni nasıl bulacakları konusunda hiç bir fikri olmayan Sanem’le Can çözüm yolu aramaya başlar. Dünyaca ünlü yönetmene benzeyen bir tiyatrocu bulan ikili o yönetmeni oynamasını teklif ederler. Adam duyduğu teklif karşısında düşer bayılır.

Şirkete Asım beyin kızı ve yeni sekreter adayı beklenir. Asım beyin kızının kim olduğunu karıştırınca olanlar olur. Can’la Sanem, Asım beyin kızıyla yemeğe çıkarlar dünyayı gezen ikilinin yanında Sanem kendini kötü hisseder ve birazda kızı kıskanır. Sanem, artık kendi içinde bir karar alır.

 Erkenci Kuş 49. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem Yine Kıskançlık Krizlerinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler