Ana SayfaDizilerCansu Dere'nin Ayrılık Kararı Şok Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

Cansu Dere’nin Ayrılık Kararı Şok Etkisi Yarattı!

Geçtiğimiz haftalarda Cansu Dere’nin Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8’de yayınlanacak yeni dizi projesi için anlaşma yaptığı duyurulmuştu. Acun Ilıcalı’da sosyal medya hesabından Cansu Dere ile yeni sezonda yayınlanacak dizi için anlaştıklarını duyurmuştu. Elimize gelen son bilgilere göre Cansu Dere’nin Tv 8’le anlaşma yaptığı diziden ayrılma kararı aldı. Cansu Dere’nin ayrılık kararı hayranlarını çok üzdü. Detaylar haberimizde…

Cansu Dere Kimdir?

Cansu Dere’nin Ayrılık Kararı!

Cansu Dere’nin hayranları Star tv ekranlarında yayınlanan anne dizisinden sonra onu tekrar ekranlarda görmek istiyordu. Acun Ilıcalı’nın, Cansu Dere ile yeni sezonda bir dizi için anlaştığını paylaşmasından sonra ünlü oyuncunun hayranları havalara uçmuştu. Ancak geçtiğimiz hafta dizinin anlaşmasının iptal olduğunu öğrenildi. Dere’nin hayranları bu habere üzülürken yeni bir gelişme yaşandı.

GÜZEL OYUNCUYA TEKLİFLER YAĞIYOR!

Cansu Dere’nin dizi projesinden ayrıldıktan sonra ünlü oyuncuya dizi teklifleri yağmaya başladı. Güzel oyuncunun Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir diziye yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Cansu Dere, Engin Altan Düzyatan’ın baş rol oynayacağı konuşulan diziden teklif aldığı Fox Tv’ye Most yapımın hazırladığı dizinin kadrosunda Cansu Dere’yi de görmek istedikleri öğrenildi. Dere’nin bu teklife ne yanıt vereceği bilinmiyor ancak güzel oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olacağı konuşuluyor.

2000 yılında Türkiye 3. güzeli seçildikten sonra önce podyumlarda sonra art arda ses getiren projelerde yer alan ünlü oyuncunun yıldızı birden parladı. Ezel, Anne gibi dizilerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu son olarak internet ortamında yayınlanan Şahsiyet dizisiyle ününe ün kattı. Güzelliğinin yanı sıra güçlü oyunculuğu ile de dikkatleri çeken oyuncunun rol aldığı dizilerde usta oyuncularla baş rolleri paylaştı.

Ünlü oyuncunun ülkemizde ve yurt dışında büyük bir hayran kitlesi mevcut. Güzel oyuncuyu tekrar ekranlarda görmek isteyen hayranları duyumlarımıza göre önümüzdeki sezonda onu yeniden ekranlarda görebilecek. Yeni sezon dizilerin çoğu çekimlerine başladı. Önümüzdeki haftalarda ünlü oyuncunun anlaşma yaptığı dizi netleşmesi ve çekimlerine başlaması bekleniyor.

Acun Ilıcalı’dan Cansu Dere’ye Çok Konuşulacak Yeni Dizi Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler