Ana SayfaDedikoduBahar Candan'ın Enes Batur'la Paylaştığı Fotoğrafı Büyük Tepki Aldı!

İlgili Postlar

Bahar Candan’ın Enes Batur’la Paylaştığı Fotoğrafı Büyük Tepki Aldı!

Bir moda programına katıldıktan sonra orada değişik tavırlarıyla dikkat çekerek adını duyurmayı başaran Bahar Candan, ikinci sinema filmi gösterimde olan ünlü fenomen Enes Batur ile karşılaştı ve beraber fotoğraf çekindi. Bahar Candan’ın Enes Batur’la paylaştığı fotoğrafı takipçileri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

Enes Batur Kimdir?

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan’ın Enes Batur’la Paylaştığı Fotoğrafı!

Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve İvana Sert’in juri üyeliği yaptığı moda programına katılan ve orada adını duyuran Bahar Candan, yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yüksek sayıda takipçisi olan Bahar Candan, ünlü fenomen Enes Batur ile  ikinci filminin yayınlandığı sinema salonun önünde karşılaştı. Birlikte fotoğraf çektirdikten sonra paylaşım yapan Candan, takipçilerini şaşırtırken verdiği pozla da eleştiri yağmuruna uğradı.

Bahar Candan, ilginç tavırlarının yanı sıra ilginç pozlarıyla da gündemde kalmayı başarıyor. Enes Batur ile birlikte çekindiği fotoğrafta yanaklarını şişirmiş bir şekilde poz vererek paylaştıktan sonra takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte Bahar Candan’ın çok eleştirilen o paylaşımı…

Bahar Candan'ın Enes Batur'la Paylaştığı Fotoğrafı

 

ENES BATUR ZORLAMI FOTOĞRAF ÇEKİNDİ?

Candan’ın paylaşımından sonra bazı sosyal medya kullanıcıları Enes Batur’un zorla fotoğraf çektirdiğini ve fotoğrafta Bahar Candan’a mesafeli durduğunu, ellerini arkasına kavuşturup poz verdiğini bu yüzden zorla fotoğraf çekinmiş olabileceğini iddia ettiler. Daha sonra Enes Batur’un da aynı fotoğrafı paylaşması kafaları karıştırdı.

Milyonlarca takipçisi olan ilk sinema filminin pek tutmamasından sonra büyük bütçe harcandığı söylendiği ikinci sinema filmine kolları sıvamıştı. Enes Batur, ikinci sinema filmini çektikten sonra filmin vizyona girmesinden kısa bir süre önce evlendiği dedikoduları ortaya çıkmış, filmde olan bir sahnenin fotoğraflarıyla filminin reklamını yapmıştı.

Film vizyona girdikten kısa bir süre sonra ünlü fenomenin gerçekten evlenmediği filmde evlendiği ortaya çıkmış ve buna inanan bir çok takipçisi olduğunu fark ettikten sonra, buna gerçekten inanan takipçilerinden özür dilemek zorunda kalmıştı. Enes Batur, büyük bir bütçe harcadığı sinema filminin beklenenin altında izleyici izleyince büyük hayal kırıklığına uğradığı konuşuluyor.

 Aleyna Tilki’yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler