Ana SayfaDizilerŞükran Ovalı Fit Görünümüyle Büyüledi!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Fit Görünümüyle Büyüledi!

Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan, başarılı oyunculu ve güzelliği ile dikkat çeken 34 yaşındaki Şükran Ovalı hayatını Caner Ergin ile birleştirdi. Caner ergin  ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu geçtiğimiz sene Ağustos ayında anne olarak bebeğini kucağına almıştı. Doğum sonrası aldığı kilolarla gündem olan sanatçı sosyal medya hesabından yarım milyonu aşkın takipçisine mayolu fotoğraflarını paylaştı. Şükran Ovalı vermiş olduğu kilolarla ve fit görünümüyle takipçilerini büyüledi.

Şükran Ovalı Kimdir?

Caner Erkin Kimdir?

Şükran Ovalı Fit Görünümüyle Büyüledi!

Beşiktaş takımının oyuncularından Caner Erkin ile büyük bir aşkla yaptığı evlilikten sonra ikili mutlu evliliklerinin meyvesini geçen yılın ağustos ayında kucaklarına aldı. Şüran Ovalı’nın son yaptığı mayolu paylaşımında doğum kilolarından eser kalmadığını takipçilerine sergiledi. Kick Box yaptığı bilinen Ovalı’nın paylaşımındaki fit görünümü takipçileri tarafından binlerce beğeni alarak özgü dolu mesajlar yağmaya başladı.

Şükran Ovalı ile Caner Erkin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından dudak dudağa pozlarını paylaşmış, kısa süre içerisinde paylaşım binlerce beğeni toplamayı başarmıştı. Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ile paylaşımının altına; ‘Tarifi olmayan aşk’ notunu düşmüş, İkilinin binlerce takipçisi beğeni ve mutluluk dileyen mesajlarla karşılık vermişti.

ŞÜKRAN OVALI’NIN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER!

Güzel oyuncu, 2009 yılında ‘Ev’ filminde rol aldıktan sonra, ‘Kahramanlar’ dizisinde Ayşe komiser karakterine can vermişti. Daha sonra ‘Bir Bulut Olsam’ dizisinde Bahar karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiş, ‘Behsat Ç’ dizisinde Aslı karakterini, ‘Reis’ dizisinde Nazlı karakterini canlandırmıştı. Ayrıca güzel oyuncu, izleyicileri ekranlara kilitleyen ve yurt dışında bir çok ülkede halen büyük izleyicisi olan,’Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde Şebnem Aksak karakterini, Vatanım Sensin’ dizisinde Seher karakterini, ‘Paramparça’ dizisinde Piskolog Doktor Ayşe karakterini, ‘Şeref Meselesi’ dizisinde Derya karakterine hayat vermişti.

Ovala, kariyerinin zirvesindeyken ünlü futbolcu Caner Erkin ile hayatlarını birleştirmiş ve daha sonra dünya tatlısı evlat sahibi olmuşlardı. Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan oyuncunun hayranları onu sosyal medya hesabından takip ediyor ve onu yine ekranlarda görmek istiyor.

Şükran Ovalı’dan Asena Atalay’a Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler