Ana SayfaDedikoduŞükran Ovalı'dan Asena Atalay'a Gönderme!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı’dan Asena Atalay’a Gönderme!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı 2017 senesinde evlenmişti. Ancak bundan bir sene öncesinde Caner Erkin’in eski eşi nafaka davası açmıştı. İkili arasında üç senedir sürmekte olan dava ve ikili arasında son dönemlerde çıkan haberlerden sonra Şükran Ovalı’dan Asena Atalay’a gönderme geldi!

İtalya’da Evlendiler

Bildiğiniz üzere Şükran Ovalı ve Caner Erkin 2017 senesinde sürpriz bir nikahla dünya evine girmişlerdi. Yaklaşık olarak 1 senedir birlikte olan çift yurt dışında evlenmeyi tercih ederek, nikah için İtalya’ya gitmişlerdi. Roma’da mini bir düğün yapmayı tercih eden çifte ailesi ve en yakın arkadaşları eşlik etmişti.

Şükran Ovalı Aşka Geldi!

Asena Atay’dan Şükran Ovalı ve Caner Erkin’e Düğün Hediyesi…

Asena Atay çiftin mutlu haberinden kısa bir süre sonra, boşanmalarında belirlenen yoksulluk nafakasını Caner Erkin‘in uzun zamandır ödemediği gerekçesiyle tazminat davası açmıştı. Uzun süren davalardan sonra Asena Atay aylık 50 bin TL nafaka talebinde bulunmuştu.

Caner Erkin Kimdir?

Şükran Ovalı’dan Asena Atalay’a Gönderme!

Caner Erkin ve Asena Atay aklaşık olarak üç senedir devam eden nafaka davası bugün sona erdi. Uzun zamandır çekişmeli olarak devam eden nafaka dava Caner Erkin’in lehine sonuçlandı. Mahkeme Caner Erkin’in Asena Atay’a ayılık 3 bin TL nafaka ödemesinde karar kıldı. Şükran Ovalı ise sosyal medya hesabından, eşiyle sarıldığı bir fotoğrafı “Happy Mood ( Mutlu Mod)” açıklamasıyla paylaşarak gönderme yaptı.

Şükran Ovalı Kimdir?

Şükran Ovalı'dan Asena Atalay'a Gönderme!
Şükran Ovalı Asena Atalay’a Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler