Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki, son zamanlardaki paylaşımlarıyla zaman zaman eleştirilerin tam ortasında kalıyor. Genç şarkıcı kendisi hakkında yapılan yersiz eleştirilere bazen sert tepkiler verse de son zamanlarda oldukça durulmuştu. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir fotoğrafa yapılan yorum ise herkesi çok şaşırttı. Aleyna Tilki’yi Bahar Candan yorumu çok kızdıracak!

Aşk Hayatı Gündemden Düşmüyor

Sesiyle herkesin beğenisini kazanan genç şarkıcı Aleyna Tilki son dönemlerde aşk hayatıyla oldukça gündemde. Adı sürekli başka isimlerle anılan Tilki bu konuda tepkileri de kendine çekiyor. Henüz çok genç olduğundan dolayı sergilediği davranışlara dikkat etmesi gerektiği yönünde eleştiriler alan Tilki ise bu eleştirileri sessizlikle yanıtlamayı tercih etti.

Aleyna Tilki’den olay sözler: Keşke herkes çıplak gezse!

Her Fotoğrafı Bir Olay!

Sosyal medyayı sık kullanan Aleyna Tilki, yaptığı her paylaşımla olay oluyor. Geçtiğimiz haftalarda kilolarıyla gündeme gelen Tilki, kilo verdikten sonra Instagram hesabından aynı bikiniyle fotoğraflar paylaşarak iddialara yanıt vermişti. Geçtiğimiz gün ise müzede bir heykelin yanında poz veren Tilki yine gündeme damgasını vurmuştu.

Aleyna Tilki’yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından mini şortuyla fotoğraf paylaşan Aleyna Tilki bazı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, bazı takipçileri tarafından da sert eleştiriler aldı. Fotoğrafta bacak boyuyla dikkat çeken Tilki, hesabındaki fotoğraflara uyguladığı aşırı shop nedeniyle eleştiri konusu olurken, bir takipçisi de Tilki’ye “Bahar Candan’dan bir farkın yok bebeğim. Üzgünüm çok yeteneklisin halbuki…” yorumunda bulundu.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki'yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!
Aleyna Tilki’yi Bahar Candan Yorumu Çok Kızdıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler