Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMeltem Erensoylu "Çağla'nın Tacı Bana Uğur Getirsin"

İlgili Postlar

Meltem Erensoylu “Çağla’nın Tacı Bana Uğur Getirsin”

5 gün önce “Hey Ya” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Meltem Erensoylu’ya müzik severlerden yoğun bir ilgi var. Yakaladığı bu başarıdan çok mutlu olan başarılı şarkıcı yeni çıkardığı single ve kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Fotoğraf çekimleri esnasında kısa açıklamalar yapan Meltem Erensoylu “Çağla’nın tacı bana uğur getirsin” açıklamasında bulundu. İşte haberin detayları;

“Hey Ya” Çok Sevildi

Geçtiğimiz günlerde Meltem Erensoylu’nun çıkarmış olduğu “Hey Ya” parçası yazı yeni bir soluk getirdi. Yazın en çok çalınan şarkılarına şimdiden aday olmayı başaran “Hey Ya” klibiyle de yoğun bir ilgi gördü. Renkli klibi ve kendine özgü sesiyle ön plana çıkan Meltem Erensoylu ilerleyen dönemlerde başarılarıyla adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Meltem Erensoylu Hadise’yi Takipte

Cameron Cartio feat Khaled’in söylediği “Henna” isimli parçayı Türkçe’ye uyarlayarak kendi yorumuyla seslendiren Meltem Erensoylu şarkıyı yayınladığı ilk haftadan Radyo Takip Listeleri’nde en çok çalınan şarkılar arasında 25. sıraya girmeyi başardı. Listenin bir üst kısmında ise Hadise‘nin “Aşk Dediğin” parçasıyla yer alması hayranlarının gözünden kaçmayarak, Meltem Hadise’yi takipte yorumunu da beraberinde getirdi.

Hadise Kimdir?

Meltem Erensoylu “Çağla’nın Tacı Bana Uğur Getirsin”

Yeni şarkısıyla büyük bir başarı elde eden Meltem Erensoylu daha ilk haftadan 700 bin izlenmeye ulaştı. Şarkısı en çok çalınanlar listesine iddialı bir giriş yaparak yükselmeye devam eden Meltem Erensoylu, “Hey Ya” şarkısı için yapılan fotoğraf çekiminde daha önce Çağla Şikel’in de taktığı özel tasarım Kraliçe tacıyla objektif karşısına geçti. Yeni projesi için çok heyecanlı olan ünlü şarkıcı “Çağla’nın tacı bana uğur getirsin” açıklamasında bulundu.

Meltem Erensoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler