Ana SayfaKimdirMeltem Erensoylu Kimdir?

İlgili Postlar

Meltem Erensoylu Kimdir?

“Hey ya” şarkısıyla çıkış yakalayan Meltem Erensoylu kimidir? Meltem Erensoylu kaç yaşında? Meltem Erensoylu albümleri neler? Meltem Erensoylu aslen nereli? Meltem Erensoylu hangi burç? Meltem Erensoylu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Meltem Erensoylu Kaç Yaşında? Meltem Erensoylu Aslen Nereli? Meltem Erensoylu Hangi Burç?

Meltem Erensoylu 1 Ocak 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Meltem Erensoylu Oğlak burcudur.

Meltem Erensoylu Kimdir?

Meltem Erensoylu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluktan  beri müzikle iç içe olan başarılı şarkıcı, kendi bu yola adamış ve gereken eğitimleri almıştır. Şarkı söylemeyi bir mesleğin ötesinde tutku olarak gören Meltem Erensoylu başarısını da buna borçludur.

Müziğe olan ilgisini hiçbir zaman kaybetmeyen başarılı şarkıcı kendine özgü sesi ve yorumuyla kısa zamanda müzik severlerin yoğun ilgisine maruz kalarak geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir. 2019’un Temmuz ayında yayınlamış olduğu “Hey Ya” şarkısıyla büyük beğeni toplayarak çıkış yakalayan Meltem Erensoylu, çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi planlamaktadır.

Meltem Erensoylu Single Albümleri

  • 2019 – Hey Ya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler