Ana SayfaKimdirNihal Işıksaçan Kimdir?

İlgili Postlar

Nihal Işıksaçan Kimdir?

“Kiraz Mevsimi” dizisinin sevilen oyuncusu Nihal Işıksaçan kimdir? Nihal Işıksaçan kaç yaşında? Nihal Işıksaçan dizileri neler? Nihal Işıksaçan aslen nereli? Nihal Işıksaçan hangi burç? Nihal Işıksaçan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nihal Işıksaçan Kaç Yaşında? Nihal Işıksaçan Aslen Nereli? Nihal Işıksaçan Hangi Burç?

Nihal Işıksaçan, 5 Eylül 1984 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Nihal Işıksaçan, Başak burcudur.

Nihal Işıksaçan Kimdir?

Nihal Işıksaçan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgisi olan Nihal Işıksaçan, liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Devlet Konservatuvarı”nı kazanarak, okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Okul yıllarında İstanbul’da çeşitli tiyatrolarda sahne alan başarılı oyuncu Nihal Işıksaçan, oyunculuk performansıyla ön plana çıkmış ve tiyatroda büyük beğeni toplamıştır.

Bu başarısını ekran karşısına ilk olarak 2014 senesinde taşıyan Nihal Işıksaçan, Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden olan “Kiraz Mevsimi” ile ekran karşısına geçmiştir. Dizideki karakteriyle izleyenler tarafından çok sevilen Nihal Işıksaçan izleyicisinden de tam not almıştır.

Nihal Işıksaçan Dizileri

  • 2014 – Kiraz Mevsimi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler