Ana SayfaKimdirBade Bal Kimdir?

İlgili Postlar

Bade Bal Kimdir?

“Sen Orda Kal” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Bade Bal kimdir? Bade Bal kaç yaşında? Bade Bal albümleri neler? Bade Bal aslen nereli? Bade Bal hangi burç? Bade Bal hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bade Bal Kaç Yaşında? Bade Bal Aslen Nereli? Bade Bal Hani Burç?

Bade Bal, 25 Temmuz 2000 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmir’li müzik dünyasının yeni ismi Bade Bal, Aslan burcudur.

Bade Bal Kimdir?

Bade Bal eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe karşı çocuk yaşlardan beri ilgili olan Bade Bal, kendini uzun bir süre boyunca bu alanda geliştirdikten sonra, kısa bir süre önce son dönemlerin popüler uygulamaları arasında yer alan TikTok üzerinden içerik üretmeye başlamıştır.

Kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi ele eden Bade Bal, müziğe olan tutkusunu da mesleği haline getirme düşüncesini 2019’da hayata geçirme kararı almıştır. Sözü ve müziği Cüneyt Yalmaz’a ait olan “Sen Orda Kal” şarkısını 23 Temmuz tarihinde yayınlayan Bade Bal, şarkısındaki “Trap” ezgileriyle dinleyicisinden tam not almıştır.

Bade Bal Albümleri

  • 2019 – Sen Orda Kal
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler