Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir ve Can Yaman İlişkisi Reklam Mıydı?

İlgili Postlar

Demet Özdemir ve Can Yaman İlişkisi Reklam Mıydı?

“Erkenci Kuş” dizisinin sevilen ikilisi Demet Özdemir ve Can Yaman’ın dizi aşkının gerçek olması ikilinin sevenlerini epey mutlu etmişti. Hatta ikilinin ilişkilerinin ciddileştiği yönünde iddialar bile vardı ki çiftin aynı evde yaşamaya başlaması da bu iddiaların güçlenmesini sağlamıştı. Ancak geçtiğimiz gün ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı. Demet Özdemir ve Can Yaman ilişkisi reklam mıydı? Detaylar haberimizde;

Ev Satın Alma Kararı Almışlardı

Dizi setinde tanışarak arkadaş olan Demet Özdemir ve Can Yaman arasında kısa sürede yeni bir aşk alevlendiği gündeme gelmişti. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin bir süre önce aynı evde yaşamaya başladığı ve evlerinin satılığa çıkarılması nedeniyle çiftin yeni bir ev alacakları iddia edilmişti.

Can Yaman İle Demet Özdemir Neden Kavga Etti?

Demet Özdemir Ve Can Yaman Ayrıldı Mı?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çiftinden sonra, Demet Özdemir ve Can Yaman çifti birbirine en çok yakışan çift olarak seçilmişti. Yan yana uyumları ve birbirlerine aşk dolu bakan gözleri herkesi imrendirmeye yetiyordu ki, geçtiğimiz gün çift hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. Ayrıldıkları iddia edilen çift ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti.

Can Yaman Kimdir?

Ayrı Tatiller Gözden Kaçmadı!

Geçtiğimiz günler Çeşme’de Alaçatı’da bir mekanda eğlenen Demet Özdemir’in yanında Can Yaman’ın olmaması gözlerden kaçmadı. Bu zamana kadar her yerde birlikte görüntülenen çiftin birbirinden uzak olması da ayrılık iddialarının güçlenmesine neden oldu. Bunun üzerine geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Demet Özdemir’in göndermesi de hayranlarının gözünden kaçmadı. Paylaştığı fotoğrafın altına “Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için ‘en’ değilim.” açıklamasını yapan Özdemir kafaları iyice karıştırdı.

Demet Özdemir ve Can Yaman İlişkisi Reklam Mıydı?

Demet Özdemir ve Can Yaman hakkında ev alıyorlar iddiasının ardından gelen ayrılık haberi kafaları karıştırmıştı.  Final yapmasına az bir süre kala ayrılık iddialarıyla gündeme gelen ikilinin ilişkileri ise dizi için bir reklam kampanyası olabileceğini akıllara getirdi… Sosyal medyada paylaşımlarından yakıştırılan ikili o dönemler arkadaş olduklarını açıklasalar da sonrasında böyle bir karar almış olabilirler mi bilmiyoruz ama Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinden sevenlerinin konu hakkında bir açıklama beklediğini söyleyebiliriz.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler