Ana SayfaÜnlülerSeyhan Erdağ Hapise Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Seyhan Erdağ Hapise Mi Giriyor?

Ünlü magazin muhabirinden şok bir haber geldi. Seyhan Erdağ hapise mi giriyor?

Seyhan Erdağ Kimdir?

seyhan erdağ

Yanlış Park Ettin!

Oturduğu mahallede ikamet eden başka bir komşusu tarafından bırakılan bir aracın yanlış park edildiğini görünce sinirlerine hakim olamayan Seyhan Erdağ herkesi şaşırtan bir harakette bulundu. Aracın yanlış park edildiğini görüp tepkisini silecekleri kaldırmakla yetinmeyen bunun üstüne birde aracın camını kırdı.

Seyhan Erdağ Hapise Mi Giriyor?

Olayın ardından 24 yaşındaki araç sahibi Rümeysa K. polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Seyhan Erdağ için ‘mala zarar verme’ suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılacak taraflara karşılıklı uzlaşmak istenip istenmediğini sorduklarında Seyhan Erdağ bunu kabul ederken Rümeysa K. kabul etmeyip davasını devam ettireceğini bu suçun sahipsiz kalmaması gerektiğini dile getirdi.

İfadesi Alındı

İfadesi alınan Erdağ, olayla ilgili suçsuz olduğunu ifade ederek, “Aracımla mahalleye girmek için seyir halinde olduğum sırada söz konusu aracın yolu tamamen kapatmış olduğunu gördüm. Defalarca kornaya bastım. Daha sonra aracımdan inerek söz konusu aracın sadece sileceklerini kaldırdım ve başka bir yoldan evime gittim. Ertesi gün genç kız evime gelerek aracının camını benim kırıp kırmadığımı sordu. Ben kendisine olayı anlatıp sadece silecekleri kaldırdığımı söyledim. Kendisine beni şikâyet eden çocukların ise yalan söylediklerini anlattım. Çünkü olay günü mahallede bulunan çocuklara kızıp bağırmıştım” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Seyhan Erdağ’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı gönderiler kendisinin belirttiği iddiaya göre tam tersi durumda ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak olan Seyhan Erdağ’ davasının sonuçları bir çok insanın merak konusu…

paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz; seyhanerdag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler