Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Önce Yerdi Sonra Övdü!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Önce Yerdi Sonra Övdü!

Son dönemlerde yaptığı şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan Reynmen ve Aleyna Tilki arasında ciddi bir gerginlik vardı. İlk çıkışında herhangi bir kötü eleştiride bulunmaya Aleyna Tilki, Reynmen’in “Ela” şarkısından sonra ağır bir ithamda bulunmuştu ki, bugün Tilki’den bir açıklama daha geldi. Reynmen’i Aleyna Tilki önce yerdi sonra övdü! İşte Aleyna Tilki’nin o açıklaması;

“Çomar Show!”

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Reynmen, şarkılarıyla YouTube’da izlenme rekorları kırıyor. Gençler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan Reynmen, “Ela” şarkısının klibiyle 10 dakika içerisinde yaklaşık 1 milyon izlenme elde etmişti. YouTube trendlerinde yer alan şarkı kısa sürede Trend Listesi’nde 2. sırada yerini almıştı. “Derdim Olsun” 220 milyon izlenmeyi aşan Reymen, Aleyna Tilki’yi geride bırakmasının ardından, Tilki’den “Çomar Show” göndermesi gelmişti.

Aleyna Tilki’den Rekor Kıran Reynmen’e Şaşırtan Yorum

Aleyna Tilki’den Şaşırtan Açıklama

“Çomar Show” göndermesiyle Reynmen‘i eleştirdiği düşünülen Aleyna Tilki’den herkesi şaşırtan bir açıklama gelmişti. “Neden ‘Çomar Show’ deyince Reynmen’e ithafen söylediğimi sandınız ki? ” açıklamasında bulunan Tilki, bu durumun kendisini üzdüğünü dile getirerek, sosyal medyada çok tıklandıkları için dinamikleri değiştirdiklerini ve insanlara sosyal medyada böyle bir güç olduğunu gösterdiklerini açıklamıştı.

Reynmen Kimdir?

Aleyna Tilki Önce Yerdi Sonra Övdü!

Aleyna Tilki, “Çomar Show” göndermesinden sonra her ne kadar yanlış anlaşıldığı yönünde açıklamalar yapsa da, Tilki’nin önceden takipçilerine de sergilemiş olduğu tutumlar göz önünde bulundurulduğunda bu açıklama pek de inandırıcı gelmemişti. Bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı, Reymen hakkında yeniden açıklama yapan Tilki, Reynmen’i her zaman desteklediğini dile getirerek “Reynmen gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor.” açıklamasında bulundu. Türkiye’de böyle başarılı işler olmasından gurur duyduğunu ifade eden Tilki, kendi klibinin yönetmenliğini üstlendiğini de açıkladı.

Aleyna Tiki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler