Ana SayfaKimdirSeyhan Erdağ Kimdir?

İlgili Postlar

Seyhan Erdağ Kimdir?

Magazin dünyasında ses getiren haberlere ve röportajlara imza atan başarılı muhabir Seyhan Erdağ Kimdir? Seyhan Erdağ kariyeri ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Seyhan Erdağ Nerelidir? Seyhan Erdağ Kaç Yaşında? Seyhan Erdağ Hangi Burç?

Seyhan Erdağ, 13 Şubat 1975 tarihinde Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. 43 yaşında olan muhabir Kova burcudur.

Kova Burcu Ünlüler

Seyhan Erdağ Kimdir?

Seyhan Erdağ, Kastamonulu bir ailenin evladıdır. Türkiye’nin adından söz ettiren sivri diliyle, ünlülere kimsenin sormadığı soruları sormasıyla ve ünlülere yakınlığıyla tanınan bir  muhabirdir. Seyhan Erdağ, ayrıca birçok ünlü isim ile yaşadığı sorunlar ile magazin dünyasını sallamış bir isimdir.

Yılbaşında kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Antalya’da olan Avşar’a Show TV muhabiri Seyhan Erdağ ‘Gruba Sadettin Saran da katılacak mı’ diye soru yöneltmiş, Avşar da ‘Bir daha benim olduğum yere gelme, sana benimle ilgili haber yapmayı yasaklıyorum’ ifadelerinde bulunmuştu. Beğenmediği bu soruya tepki vererek toplantıyı yarıda kesen Hülya Avşar ile Seyhan Erdağ gündeme damgasını vurdu. Avşar ertesi gün de havaalanında karşılaştığı muhabirle tartışmış, ikili arasında ‘Seni patronuna şikayet edeceğim’ ve ‘Sizi ucuzluğunuzla baş başa bırakıyorum’ gibi diyaloglar yaşanmıştı. “Grup” sorusunun meydana getirdiği tartışmanın ikinci etabı yani havaalınında Hülya Avşar ile magazin muhabiri Seyhan Erdağ arasındaki tartışma olayı tartışılmaya devam etmişti.

Magazin Gazetecileri Derneği, tartışma konusunu ele aldığında, magazin dünyası, bu tartışma ile ilk defa ikiye ayrılmış duruma gelmişti.

Gözlerin çevrildiği Seyhan Erdağ, yakın arkadaşlarına göre konu hakkında şöyle konuşmuştu: ‘Soruyu sorarken art niyetli değildim. Sorum başka yönlere çekildi. Benim Hülya Avşar’la sorunum yok, işimi yapmaya çalışıyordum.’

Bu arada Hülya Avşar, üç sene önce de bir tenis turnuvasında Erdağ’a kendisi geldiğinde ayağa kalkmadığını ve sigarayla saygısızca davranışlar sergilediğini öne sürerek kızmıştı. Erdağ’ın Gülben Ergen ve Bülent Ersoy ile de sorduğu sorular nedeniyle benzer bir tartışma yaşadığı, Ergen’in olaydan sonra onun sorularına yanıt vermediği biliniyor.

 2012 yılında Yıldız Tilbe, yeni albümünün basın tanıtımı esnasında, Show TV muhabiri Seyhan Erdağ’ın, İbrahim Tatlıses hakkındaki bir sorusuna kızarak, “O….. Seyhan” diyerek hakarette bulunmuştu. Tilbe’den şikayetçi olan Seyhan Erdağ, olayı yargıya taşımıştı. İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada mahkeme, Tilbe’yi hakaret suçundan bin 500 lira adli para cezası vermişti. Daha sonra da cezayı, 5 sene denetime çevirmişti. Tilbe olaydan sonra şaka yaptığını, şaka amacıyla o ifadeleri kullandığını söylemişti.

Seyhan Erdağ, 2013 yılında Show Tv’den ayrıldığını twitter hesabı üzerinden duyurmuştu. Uzun seneler emek verdiği kanalından ayrılan Erdağ, Fox Tv ile anlaştığını sosyal paylaşım sitesindeki adresinden duyurdu.

Fox Tv ile yollarını ayıran Seyhan Erdağ, TV8 kanalında görev almaya başlamıştır. Ocak 2019 itibarı ile TV8’deki görevinden ayrılmıtşır.

Acun Ilıcalı Bakın Hangi Başarılı Muhabir İle Yollarını Ayırdı?

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler