Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları Dizisine Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları Dizisine Bomba Transfer!

Geçen sezonun ortalarında Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Kardeş Çocukları dizisi, izleyicilerden tam not aldı ve pazar akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Kardeş Çocukları yeni sezonda da fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Dizi yeni sezon çekimlerine Ağustos ayının sonlarına doğru başlanması bekleniyor. Diziye yeni bir usta oyuncu daha katıldı. Kardeş Çocukları dizisine kötü karakteri canlandırması beklenen bomba transfer dahil oldu.

Cem Davran kimdir?

Pazar Dizileri 2019

Kardeş Çocukları Dizisine Bomba Transfer!

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin yeni sezonunda Cem Davran rüzgarı esecek. Dizide Adnan karakterini canlandıracak oyuncu Cem Davran’ın nasıl bir karakter sergileyeceği merak konusu oldu. Adnan karakterinin kötü bir karakter olması tahmin ediliyor. Kardeş Çocukları, yeni sezonda da büyük bir ilgi görmeye devam edecek.

Kardeş Çocukları Dizisine Bomba Transfer

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ?

Reşat, Umay’ı şirkete çağırıp onu öldürmeyi planlar ama tam silahı Umay’a doğrulttuğu sırada elleri titremeye başlar. Umay, Lebriz’i arayarak olanları duymasını sağlar. Lebriz, hemen şirkete gelir ve sinir krizi geçiren abisini hastaneye götürür. Yıldırım, Savaş’ı alır eve getirir. Ümran Hayat’ı almak için gittiğinde Savaş’la tanışır. Yıldırım’ı uyarmaya çalışır ama Yıldırım, Savaş’ın oğlu olduğundan emindir.

Rezzan hanım ise Savaş’ın torunu olduğuna inanmayarak gizlice DNA testi yaptırır. Ümran, mektup oyununun aynısını Umay’a yapar. Umay,gizemli mektupları Savaş’ın gönderdiğini sanar. Savaş, paraları alıp giderken bir saldırıya uğrar ve paraları da kaptırır. Yıldırım onu yaralı bir şekilde bularak hastaneye götürür. Hatta herkese onun oğlu olduğunu söyler. Umay, Savaş’ın ölüm emrini verir.

Ümran, Yıldırım’ın yüzüne anlatamayacağı gerçekleri, Hayat’ın onun kızı olduğunu, onu karnında değil kalbinde büyüttüğünü mektuba yazıp Yıldırım’a verir. O sırada Hayat annesini görüp arkasından koşmaya başlar. Aynı anda Rezzan hanımda DNA sonucunu alıp eve döner. Savaş, Yıldırım’a bir şey anlatması gerektiğini söylerken, üzerilerine kurşun yağmaya başlar. Savaş, Yıldırım’ın arkasına saklanarak kendini korur ama Yıldırım vurulur. Aynı sıralarda, Reşat’da Umay’ın kahvesine zehir koyarak onun ölmesini bekler. Umay yerde kıvranırken Reşat, polisi arayıp karısını öldürdüğünü söyler.

Kardeş Çocukları Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler