Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Başarısı Bakın Neymiş!

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Başarısı Bakın Neymiş!

Geçtiğimiz sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan bir kaç dizi üst üste erken final yapma kararı almıştı. Dizileri severek izleyen izleyiciler ise kanal gibi reyting endişesi yaşamaya başlamıştı. Ama yaz dizisi olarak ekranlara gelen Afili Aşk dizisi büyük bir izleyici kitlesi yakalayıp, yayınlandığı günden beri reytinglerde ilk sırada yer almayı başardı. Afili Aşk dizisinin başarısı bakın neymiş.

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk Dizisinin Başarısı Bakın Neymiş!

Çağlar Ertuğrul  ile Burcu Özberk’in canlandırdıkları, Kerem ile Ayşe karakterlerinin birbirine uyumlu olması, rollerinde oyunculara oturması, hikayede çekici olunca Afili Aşk dizisi tuttu. Dizi, önümüzdeki kış sezonunda da devam edebilecek kalitede ve beğenide. Afili Aşk dizisi bazı konularda kafa karışıklığını giderme adına bir örnek teşkil ediyor. Hani bazıları, senaryonun her şey olduğunu, oyuncuların kim olduğunun o kadar önemli olmadığını savunanlar son dönemde çıkmaya başlamıştı.

Son dönemde, başrol oyuncuların gözde isimlerden seçilmesinin çok da önemli olmadığı görüşü ortaya çıkmaya başlamış ve birbiri ardından biten ünlüler geçidi gibi dizilerden sonra daha da çok konuşulmuştu. Afili Aşk dizisi bu tür görüşler karşısına adeta dikildi. Dizilerdeki karakterlere uygun oyuncu seçildiğinde, başrol oyuncularının da uyumu başarılı olduğunda senaryoda ilgi çekiciyle, reytinglerin gelmesi hiç de zor olmadığını Afili Aşk dizisi gösterdi.

Kanal D’nin özellikle geçen sezon diziler konusunda üst üste şansızlıklar yaşadı. Ama Afili Aşk projesi, Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özbert’in uyumu ve enerjisi kanalı bir hayli umutlandırdı. Dizide sadece iki karakter değil, diğer karakterlerinde uyumu gözlerden kaçmıyor. Özellikle Rıza ile Nazmiye karakterleri, öte yandan Hülya ile Samet, Melahat karakteri de dikkat çekiyor. Kısacası dizinin tüm oyuncuları karakterleriyle büyük bir uyum içerisinde.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KOMEDİ OYNAYABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ!

Esprili bir kişiliğe sahip olduğu bilinen Çağlar Ertuğrul’a şimdiye kadar böyle bir rol gelmemişti. Komedi rollerini oynayabileceğini kanıtlayan oyuncunun takipçileri, Ertuğrul’u hep böyle rollerde görmek istediklerini söylüyorlar. Afili Aşk, hem televizyonda hem de, dijital platformlar da başarısını sürdürmeye devam ediyor.

 

 Afili Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Kendindeki Değişiklikleri Fark Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler