Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'ya Dava Süreci Gözüküyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ya Dava Süreci Gözüküyor!

Tv 8 ekranlarında sabah kuşağında yayınlanmaya başlayan, Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu’nun sunduğu magazin programında, Seray Sever’in bir konuşmasına sosyal medya hesabından Seren Serengil’in yorum yapmasından sonra Acun Ilıcalı’nın da ona cevap vermesiyle gelişen tartışma öyle görünüyor ki mahkemede bitecek. Seren Serengil’in avukatı bir açıklama yaparak Acun Ilıcalı’ya dava açacaklarını beyan etti. Acun Ilıcalı’ya dava süreci gözüküyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Seren Serengil Kimdir?

Acun Ilıcalı’ya Dava Süreci Gözüküyor!

En son Acun Ilıcalı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı paylaşımdan sonra, Seren Serengil’in ne cevap vereceği merak ediliyordu. Şu sıralar çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi olan Seren Serengil, kendisinin yorum yaparak cevap vermesinin ardından, avukatı bir basın açıklamasında bulunarak gerekli hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı.

Seren Serengil’in avukatı yaptığı açıklamada, Serengil’in hiçbir şekilde TV8’den bir iş beklentisinde olmadığını söylenirken, Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu iddiayı ispat etmesini istedi. Ayrıca kişilik haklarının ihlali ve kişi hakkında karalama kampanyası yapma gibi suçlamalardan dolayı, Ilıcalı’ya gereken hukuki süreci başlatacaklarını beyan etti.

Acun Ilıcalı'ya Dava Süreci Gözüküyor

PEKİ NE OLMUŞTU HATIRLAYALIM!

Tv 8’de henüz yeni başlayan magazin içerikli ‘Gel Konuşalım’ programını Hakan Hatipoğlu ile Seray Sever sunmaya başlamıştı. Sever’in ekonomi analizi yaparken ağzından dökülen cümlesi çok konuşulmuştu. Bir çok kişi tarafından eleştirilen cümle sonrası olanlar oldu.

SERAY SEVER NE DEMİŞTİ!

Hakan Hatipoğlu’nun, insanların hayatlarının zor olduğunu, ekonomik problem çeken birinin nasıl güleceği yorumunu yapması üzerine Seray Sever, ” Şöyle gülsün bu insan, en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatandaşın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım.. En azından sağlıklısın, çalışır kazanırsın, millet de işi beğenmiyor. O pahalı o ucuz, üretirsin kardeşim, Fasulye pahalı, pahalıysa ne yapacaksın yemeyeceksin. Ucuz sebze yiyeceksin” sözlerini sarf ettikten sonra sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı.

Seren Serengil, Seray Sever’in bu sözleri üzerine, ” İşte herkesi oturtursan oraya olacağı bu. Tv 8 magazin olayını yapamadı gitti. Fasulye alamayacaksın diyen bir sunucuları var. Çok klas” diyerek Seray’ı eleştirmişti. Acun Ilıcalı, bunun üzerine bir paylaşım yaparak Serengil’in kanalını karalamaya çalışmasındaki nedenin kalanda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olduğunu yazmıştı.

 

 Acun Ilıcalı’dan Kendisini Eleştiren Seren Serengil’e Sert Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler