Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'dan Kendisini Eleştiren Seren Serengil'e Sert Sözler!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Kendisini Eleştiren Seren Serengil’e Sert Sözler!

Bu zamana kadar, sessizliği ile bilinen her zaman karşılıklı atışmalardan kaçınan Acun Ilıcalı, bu kuralını Seren Serengil ile bozdu. Ilıcalı, sosyal medya hesabından Seren Serengil ile ilgili paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı paylaşımında neler dedi? Tüm detaylar haberimizde…

 Seren Serengil ve Yaşar İpek’den Şok İddia, Boşanıyorlar Mı?

Acun Ilıcalı’dan Kendisini Eleştiren Seren Serengil’e Sert Sözler!

TV8 ekranlarında yer alan Gel Yazın Konuşalım programında sunuculuk yapan “Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin!”diyerek magazin gündemine bomba gibi düştü. Açıklamayı yaptığından bu yana eleştirilerin ilgi odağı olan Seray Sever için Seren Serengil’in de bir yorumu vardı. Seren Serengil, olaya başka yönden bakıp eleştirisini Acun Ilıcalı ve kanalına yöneltti.

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

Seren Serengil, Acun Ilıcalı’yı hedef alırken “İşte herkesi oturtursan oralara olacağı bu… Bu TV8’in magazin olayını yapamadı gitti. Fasulye almayacaksın diyen bir sunucuları var çok klas” yorumunda bulununca Acun Ilıcalı’dan cevap gecikmedi. Kolay kolay cevap vermeyen Acun Ilıcalı kural bozdu.

Seren Serengil Kimdir?

Acun Ilıcalı: “Reddedilmesi Olabilir Mi Acaba?”

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi ile kahvaltı kaçamağı!

Acun Ilıcalı’dan, Seren Serengil’in bu eleştirisinden sonra sosyal medya paylaşımı geldi.  Ilıcalı açıklamasında “Serengil’in kanalımızı karalamaya çalışmasındaki sebep kanalımızda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olabilir mi acaba” dedi. Acun Ilıcalı’nın bu çıkışından sonra Seren Serengil’in cevabı merak ediliyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler