Ana SayfaDizilerAfili Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Kendindeki Değişiklikleri Fark Ediyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Kendindeki Değişiklikleri Fark Ediyor!

Çarşamba günleri izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başaran dizisi Afili Aşk 7. son bölümü ile Kanal D’de ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceyda, yaptıklarından pişman olup son anda Ayşe’yi kurtarıyor ve ses kaydını veriyor. Ayşe, yeni giyim tarzıyla fark ediliyor. Onu fark edenlerden biri Kerem’in arkadaşı olunca Kerem, kıskançlık krizlerine giriyor. Çapkınlık turlarına çıkan Kerem, kendindeki değişiklikleri fark ediyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Kendindeki Değişiklikleri Fark Ediyor!

Afili Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Kerem’in bir daha çapkınlık yapmamasını istiyor. Kerem’in yanından güzel kızlar geçiyor ve sayı saymamaya başlamamasına kendisi bile inanamıyor. Volkan, Kerem’in Ayşe’yi Ugur’dan kıskandığını daha sonra ona yüzük almasını onun Ayşe’ye aşık olduğunu anlamına geldiğini yüzüne vuruyor. Ayşe, Kerem’in kendisinden hoşlandığını, Kerem’de Ayşe’nin kendisinden hoşlandığını düşünüyor.

İşte Afili Aşk 8. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/WvPERWbQM6M

AFİLİ AŞK 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceyda, Ayşe’nin hırsızlık damgası yemesine engel oluyor. Yaptıklarından pişman olan Ceyda ses kaydını Kerem’e veriyor ve istifa dilekçesini yazıyor. Kerem, onun şirketten gitmesine izin vermiyor ve Ceyda’nın özürlerini kabul ediyor. Ayşe, evlilik yüzüğünü kaybeder. Yeni giyim tarzıyla önce Kerem’in dikkatini çekmeyi daha sonra şirkete gelen Kerim’in arkadaşı Uğur’un dikkatini çeker.

Uğur, Kerem’e onun şirketinde bir kız gördüğünü ve onu çok beğendiğini anlatır. Kim olduğunu merak ederken Ayşe oradan geçer ve Uğur Ayşe’yi gösterir. Kerem, çok sinirlenir ve o beğendiği kızın kendi karısını olduğunu söyler. Hemen Ayşe’nin kaybettiği alyansı her yerde aramaya başlar. Ona yaklaşan herkes den kıskanan Kerem, yüzüğün aynısından yaptırır ve bulmuş gibi yapar.

Nazmiye ile Melehat, evin ekonomisine katkı sağlamak için makyaj malzemesi işine girerler. Süslenip tüm mahallenin kadınlarına malzemeleri satmaya çalışırken, düdüklü patlar ve tüm mahalle evin önüne yığılır. Rıza, doktorun ilaç tedavisine uyar ve daha sakin biri olmuştur. Mahalleden birinin annesini pavyonda çalışan bir kadına benzetmesi üzerine bile kavga etmez. Hatta, evden kaçan Sabri’yi eve getirir.

Kerem, Volkan ve abisiyle gece dışarı çıkarlar. Orada eski sevgililerinden biriyle karşılaşan Kerem, kızla Volkan’nın evine gider. Kızla birlikte olmak istemeyen Kerem, oradan kaçmak için fırsat kollar.

Afili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Ayşe’yi Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler