Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 9. Bölüm İlk Sahne İzle! Hande'nin Aşk İlanına Nejat...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm İlk Sahne İzle! Hande’nin Aşk İlanına Nejat Ne Diyecek?

Star Tv ekranlarında yayınlanan her bölümü büyük beğeniyle izlenen Benim Tatlı Yalanım 8. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nejat, Suna’nın değil Kayra’nın notunu okur. Suna, aşkını itiraf ettiği notun Nejat’ın eline geçtiğini zannedip panik olur. Nejat, Suna’ya evlilik oyununu sürmek istediğini söyler. Suna, Nejat’a bir mektup yazar ve çöpe atar. Kayra, mektubu saklar ve Hande’nin eline geçer. Hande, Suna’nın sözleriyle Nejat’a ilanı aşk eder. Hande’nin aşk ilanına Nejat ne diyecek?

Perşembe Dizileri 2019

Hande’nin Aşk İlanına Nejat Ne Diyecek?

Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Suna, eve döndüğünde Hande ile Nejat’ı görür. Hande, Suna’nın mektubundaki sözleri Nejat’a söyler ve onu öper. Ertesin gün Suna eve geldiğinde Nejat’ın nerede olduğunu merak eder. Hayri’de dışarıda olduğunu söyleyince, Hande’yle birlikte zannedip telaşlanır ve elindeki bardağı yere düşürür. Kayra’nın isimleri yazabildiği haberini Nejat’a vermek için Suna telefona sarılır.

İşte Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm ilk sahne…

BENİM TATLI YALANIM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Suna’yla yemeğe çıkıp konuşmak ister. Suna, notu okuduğunu düşünerek panik olur. Ama Nejat, Suna’nın değil Kayra’nın notunu okumuştur. Annesinden ve babasından hiç ayrılmamayı dileyen Kayra’nın notuna Nejat çok üzülür ve Suna’dan bu evlilik oyununu sürdürmeyi teklif eder. Suna’da kabul eder. Eve geldiklerinde Kayra’nın bu haberi öğrenince nasıl sevineceğini konuşurken Suna, ‘Canem kızım benim’ deyince Nejat çok duygulanır ve Suna’ya sarılarak ağlar.

Saniye, Suna’nın evlilik oyununu oynamasına karşı çıkar. Suna’nın notu Hayri’nin eline geçmiştir. Hayri, notu göstererek insanların iki şeyi saklayamadığını bir sarhoş olduklarını, birde aşık olduklarını der ve bunu bir an evvel Nejat’a açıklamasını söyler. Suna, Nejat’a teklifini yapamayacağını söyler ve ağlayarak eve gider. Nejat, Suna’yı mutlu edebilmek için bir hayalini gerçekleştirmek ister ve annesinin muhallebici dükkanını satın alır.

Suna, Hande’yle konuşup kendisine verdiği saati verip artık Nejat’ı sevmediğinden emin olduğunu söyler. Nejat, Suna’yı muhallebici dükkanına götürür ve orayı onun için aldığını söyler. Suna, kabul etmeyeceğini söyleyip gider. Sahilde ağlarken Berrin hanım yanına gelir ve bir zamanlar bir ailesi olduğunu, çok sevdiği bir eşi, çocukları olduğunu, kendisine ağır gelen bir iftira yüzünden onları bırakıp gittiğinden bahseder.

Suna, eve döndüğünde Nejat’la Hande’yi görür. Hande Suna’nın sözleriyle, Nejat’a ilanı aşk edip onu dudağından öper.

Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Fragmanı İzle! Nejat Evlilik Oyununa Devam Etmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler