Ana SayfaÜnlülerEzhel: Göndermede Bulunmadım...

İlgili Postlar

Ezhel: Göndermede Bulunmadım…

Son zamanlarda Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısı sonrası rap dünyasında gerilim sürerken sevilen rapçi Ezhel sükunet çağrısında bulunup “Birisi bana şarkı yaparsa kalkıp cevap vermem” şeklinde konuştu.
İstanbul Suadiye’de yabancı sevgilisiyle objektiflere yakalanan ünlü rapçi, “Ağabey beni nasıl buldunuz? İlk kez böyle oluyor ne diyeceğimi bilmiyorum” deyip sonrasında yabancı sevgilisine İngilizce olarak “Paparazziler bizi çekiyorlar işlerini yapıyorlar” diyerek açıklama yaptı.
Rap dünyasında son zamanlarda yaşanan gerilimin hatırlatılması üzerine ise Ezhel, “Benim herkesle aram iyi. Rap enerjik bir müzik insanlar seviyor, birçok şey anlatıp sevmediğin durumları eleştirebiliyorsun bu müzik türüyle” şeklinde cevapladı.

Rap müzikte küfürlü şarkı sözleriyle ilgili sorulan soruya rap müzikte küfrün mutlaka bulunması gerekmediğini ancak kendince küfrün anlamı güçlendirdiğini ifade etti.

Norm Ender’e “Bebeleri Pistten Alalım” Dedirten Nedenler

Ezhel: Göndermede bulunmadım…

Ayrıca sevilen sanatçı son çıkardığı şarkısıyla Norm Ender’e göndermede bulunmadığını belirtti. Ezhel, şarkısını mayıs ayında Almanya’da yaptığını ifade edip “Birisi bana bir şey derse cevap vermem ‘Sen bana şarkı yaptın. Al bu da sana’ demem.” şeklinde konuştu.

Killa Hakan,Ceza,Ezhel,Ben Fero’dan Fight Kulüp Geldi; 9 Saatte 2 Milyon

Oyunculuk teklifleri geliyor ama…

Sevilen sanatçı gelen oyunculuk tekliflerini geri çevirdiğini belirtti ve “Gel oyna’ diyorlar ama ben oyuncu değilim, profesyonel olmadığım için istemedim” şeklinde ifadelerde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler