Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Fragmanı İzle! Nejat Evlilik Oyununa Devam Etmek...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Fragmanı İzle! Nejat Evlilik Oyununa Devam Etmek İstiyor!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 8. yeni bölümüyle 01 ağustos perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Nejat, Suna’ya süpriz yapacak ve annesinin muhallebici dükkanını satın alacak. Şevket bey bu duruma karşı çıkmıştı ama Suna bu süprize ne diyecek? Nejat, yerde dilek kağıdı bulup okuyor. Nejat evlilik oyununa devam etmek istiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Evlilik Oyununa Devam Etmek İstiyor!

Benim Tatlı Yalanım 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat, yerde bir dilek kağıdı bulup okuyor. Ama bu Kayra’nın mı dilek kağıdı, Suna’nın mı bilinmiyor. Suna, kendi dilek kağıdını bulamıyor ve Nejat’ın bulup okumuş olacağından korkuyor. Hayri, Suna’ya insanın iki şeyi saklayamadığını, birincisi sarhoş olduğunu ikincisi ise aşık olduğunu söyler. Saniye, Hayri’ye gelip Nejat beyin Suna’ya bu oyunu devam ettirmek istediğini söylüyor. Nejat, bu mutlu habere Kayra’nın nasıl sevineceğini anlatırken Suna, “Kim bilir ne kadar mutlu olur kızım benim” demesi üzerine duygulanır ve Suna’ya sarılır.

İşte Benim Tatlı Yalanım 8. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, Nejat’a aşık olduğunu anlar anlamaz hırçınlaşmaya başlar. Nejat, Suna’nın hırçın davranışlarının sebebinin babası ile ilgili olan problemden kaynaklandığını zannedip, Şevket beyi şikayet eden kişinin avukatıyla görüşüp dükkanı satın alıp karşı tarafın şikayetinden vazgeçmesini teklif eder. Nejat, bunu Şevket’e söyleyince hiç de beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Hande, Suna ile buluşmak ister. Suna’nın hayatında biri olduğu yalanına inandığı için Nejat’la o gelmeden önceki gibi yakınlaşmak istediğini hep beraber eğlenmeye gitmeyi teklif eder. Suna, Nejat’a daha sonra geleceğini söyler ama evde oturup Kayra’nın fenerlerini yapmaya koyulur. En sonunda gitmeye karar verir ama kapıdan geri dönüp eve gider. Nejat, merak edip sürekli arar ve Hayri’den evden çıktığını öğrenir.

Ertesi gün Nejat, Suna’ya o hayatlarına girdiğinden beri çok şeyin değiştiğini onun bir mücize olduğunu söyler. Kayra’nın fenerleri yakılır. Kayra, annesiyle babasının hiç ayrılmamasını diler. Suna, onun da kendisini sevmesini diler. Hayri, Nejat’a Suna’yla aralarında bir şey olabileceğini ima edince Nejat, asla öyle bir şey olmayacağını söyler. Bunu konuşmayı duyan Suna, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Nejat, yerde fenere takılan bir dileği yerde bulur.

 Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Nejat’ın Süprizine Suna Sevinecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler