Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali'den Sevda'ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali’den Sevda’ya Büyük Bir İtiraf Geliyor!

Kimse Bilmez 9. son bölümüyle Atv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, ölen kişinin kardeşi olmadığını öğreniyor. Uygar’ın kışkırtmasıyla Vedat, Pilot’u kaçıranın Ali olduğunu sanıyor ve Sevda’yı kaçırıyor. Pilot, tutulduğu yerdeki adamları etkisiz hale getirip kaçmayı başarıyor. Ali, Sevda’yı aramaya başlıyor. Sevda’nın kafasına silah dayanıyor ve tam öldürüleceği sırada Ali, gelip onu kurtarıyor. Dizinin yeni bölümünde, Ali’den Sevda’ya büyük bir itiraf geliyor ve onu özlediğini söylüyor.

Salı Dizileri 2019

Ali’den Sevda’ya Büyük İtiraf Geliyor!

Kimse Bilmez 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Sevda’ya onu özlediği için çıkıp geldiğini söylüyor. Sevda’da Ali’de hislerinden bahsetmesini istiyor. Öte yandan Pilot serbest kaldıktan sonra Duygu’yla bir araya geliyor. Duygu, yollarının ayrılmadığını onun istikametinin kendi evleri olduğunun esprisini yapınca Pilot, ‘keşke’ diyerek devam ediyor. “Keşke benimde sıcak bir yuvam olsa” diyor. Beğendiğiniz biri yok mu sorusuna ise Pilot, Duygu’nun gözlerine bakarak kalbinin sahibi olduğunu söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 9. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1156315151399837697

KİMSE BİLMEZ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kurt bey Pilot’u kaçırır. Vedat, can kardeşim dediği Pilot’u her yerde arar. Okları Ali’nin üzerine çekmek isteyen Uygar, Pilot’un kaçırılmasında Ali’nin parmağı olduğunu söyler. Ali, kardeşim dediği kişinin cenazesinde Kurt beyle birlikte gören Vedat, Ali’ni peşine düşer. Ali, kardeşim dediği kişinin nasıl öldüğünü veya nasıl öldürüldüğünü araştırmaya başlar.

Kurt bey, Ali’ye kardeşinin kağıt fabrikası yangınında öldüğünü söyler. Ali buna inanmaz. Eğer orada ölse külü bile kalmayacağını anlar ve hemen mezardan DNA alır ve test yaptırır. Sonucu alır ve ölen kişinin kardeşi olmadığı ortaya çıkar. Ali, Kurt beyin yanına giderek ondan hesap sorar. Kurt bey Ali’den süre ister ve kardeşini bulacağını söyler.

Vedat Ali’yi, adamlarıyla birlikte köşeye sıkıştırır. Sevda’nın kavgayı görüp bağırmasıyla, Ali’nin de Sevda’yı görünce telaşlanmasıyla Vedat, Sevda’yı kaçırır. Ali’yi arayan Vedat, Sevda karşılığında Pilot’u ister. Ali, Pilot’u kaçırmadığını söylese de inanmaz. Vedat’ın adamlarından biri Kurt beyle işbirliği yapar. Onunla telefonda konuşurken Sevda konuşmayı duyar. Sevda’yı Vedat’ın tuttuğu yerden kaçırıp öldürmek için kafasına silah dayar. Ali o sırada Sevda’nın yerini bulmuştur. Vedat’ı ve adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra Sevda’nın sesini duyar ve son anda onu kurtarır.

Kimse Bilmez 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali Kaçırılan Sevda’yı Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler