Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç'tan Babalık Açıklaması!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan Babalık Açıklaması!

2017 senesinde Merve Boloğur’dan boşanan Murat Dalkılıç, boşanmadan yaklaşık 4 ay sonra aşkı yeniden Hande Erçel’de bulmuştu. İlk dönemlerinde ilişkilerindeki tartışmalarla gündeme gelen çift uzun bir sürenin ardından tüm sorunlarını çözmüş hatta ilişkilerini bir adım daha ciddileştirme kararı bile almıştı. Arkadaşlarıyla Çeşme’de tatilde olan Murat Dalkılıç’tan babalık açıklaması ise gündeme damgasını vurdu! İşte Murat Dalkılıç’ın çarpıcı açıklaması;

Aşk Kapıyı Çaldı!

Boşanmasından kısa bir süre Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç bu tutumuyla sevenlerinden büyük bir tepki görmüştü. İlişkilerinin ilk dönemlerinde tartışmalar yaşayan çift sorunlarını çözmeye çalışsa da, Hande Erçel’in annesinin hastaneye kaldırılmasıyla ünlü oyuncu sarsılmış ve ilişkisine son verme kararı almıştı.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel evliliğe doğru mu ilerliyor?

Murat Dalkılıç Hande’yi İkna Etti…

Geçtiğimiz sene zor bir süreç atlatan Hande Erçel, ilişkisini bitirme kararı alsa da, iddialara göre Murat Dalkılıç ayrı olmalarına rağmen Erçel’in her zaman yanında olarak en çok destek veren kişi oldu. Ardından barışma kararı alan çift bir daha ayrı kalmak istemediklerini de vurgulamışlardı.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç’tan Babalık Açıklaması!

Uzun bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin evlilik arifesinde oldukları iddia ediliyor. Çeşme’de tatil yapan ünlü popçu Murat Dalkılıç bugün çarpıcı bir açıklama yaptı. Tüm arkadaşlarının çocuğu olduğunu söyleyen Dalkılıç, arkadaşlarına imrenerek baktığının altını çizerek “Artık çocuk istiyorum.” açıklamasında bulundu.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler