Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ile Hande Erçel evliliğe doğru mu ilerliyor?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel evliliğe doğru mu ilerliyor?

Evlilik için yeşil ışık! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel evliliğe doğru mu ilerliyor?

Evlilik İçin Yeşil Işık Yaktılar!

Murat Dalkılıç, Merve Boğulur’dan boşandıktan sonra Hande Erçel’e gönlünü kaptırmıştı. Şimdi ise Hande Erçel’le evlilik sinyalleri veriyor. Birkaç hafta önce Amerika’da düzenlenen bir festivale katılan Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel ile 100 bin TL’lik masraf yapmışlardı.

İkilinin mutluluk fotoğrafları magazin dünyasında dolaşıyor. Murat Dalkılıç, “Yakında evlilik var mı?” sorusuna “Tabiki evlenirim. Sonuçta güzel bir şey” dedi.

hande-ercel

Murat Dalkılıç Kimdir?

7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Kuşadası’nda tamamlamıştır. Basketbolcu olmak isteyen Murat Dalkılıç, sonrasında rotasını müziğe çevirmiştir.17 yaşında Kuşadası’nda daha lisedeyken profesyonel basketbolcu oldu.

Devamı; Murat Dalkılıç Kimdir?

1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karabarlarda gitar çalarak başlayan müzik kariyerine başladı. Piyano eğitimi de alan Murat Dalkılıç, İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu.

murat-dalkılıc

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde halen lisans eğitimine devam eden Erçel, 2015 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World isimli güzellik yarışmasına katılarak ülkemizi temsil etmiş ve ikinci olmuştur.

Devamı; Hande Erçel Kimdir?

Yarışmadan önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı gibi başarılı yapımlarda rol alarak adını duyuran genç oyuncu, oyunculukta göstermiş olduğu performansının yanı sıra güzelliği ve sempatik tavırları ile de dikkat çekti.

hande-ercel2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler