Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç: "Hande Erçel ile harika günler geçirdik" dedi!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç: “Hande Erçel ile harika günler geçirdik” dedi!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, 2008 yılında ilk albümü “Kasaba” ile müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla, bir çok listede 1 numaraya yükselmiştir. Adını duyurduktan sonra, yakışıklı popçu aşk hayatı ile gündemden düşmeyen ünlüler arasında. Bu sıralar ise adı,  güzel oyuncu Hande Erçel ile anılmakta. Murat Dalkılıç,  Hande Erçel ile tatil dönüşü samimi açıklamalar da bulundu. Devamı haberimizde…

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel evliliğe doğru mu ilerliyor?

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile arkadaş kaldı!

Murat Dalkılıç, 24 Ağustos 2015 tarihinde Merve Boluğur ile görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Düğünleri ve dansları çok konuşulan ünlü çift, aradan pek zaman geçmeden ayrılık haberleri ile gündemi sarsmıştı. Her seferinde ayrılık iddialarını yalanlayan çift, aradan çok geçmeden boşanma kararı aldı. Boşanan ünlü çift, evliliklerini kurtaramadıklarını dost şekilde ayrıldıklarını her fırsatta dile getirdi.

Merve Boluğur Kimdir?

Murat Dalkılıç, samimi açıklamalar da bulundu!

Murat Dalkılıç, boşandıktan sonra yaklaşık üç ay sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, tatil için ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen Coachella Festivali’ne gittiler. Sosyal medya hesaplarından bol bol resim paylaşan ünlü çift, takipçileri tarafından tam not aldı. İstanbul’a dönen çift, tatillerinin nasıl geçtiği sorusuna “Harika günler geçirdik. Çok güzeldi, çok eğlendik. Anlatmakla ifade edilemez, yaşamak lazım” yanıtını verdi. Bol bol alışveriş yaptığı konuşulan ünlü çift, üç bavul, üç sırt çantası ve el torbaları ile objektiflerden kaçamadı.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler