Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Bebeğinin Adını Duyurdu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Bebeğinin Adını Duyurdu!

Sevilen oyuncu Hazal Kaya 4 ay öncesinde hamile olduğu haberini sevenleriyle paylaşmıştı. Ali Atay’la evlendikleri ilk dönemlerde de ebeveyn olmak için istekli olan Hazal Kaya, bebek hazırlıklarını hamile kalmadan önce tamamlamıştı. Bugün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Hazal Kaya bebeğinin adını duyurdu! İşte Hazal Kaya’nın bebeğinin adı;

Bebek Odası Çoktan Hazırdı

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin ev aldıklarında ilk olarak bebek odasını hazır etmeleri dikkatlerden kaçmamıştı. O dönemler Hazal Kaya’nın hamile olduğuna dair dedikodular çıksa da, bu iddiaların asılsız olduğunun ortaya çıkması, çiftin ebeveyn olmak için çok istekli olduklarını da gözler önüne sermişti.

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

Hazal  Kaya Nazardan Mı Korktu?

Anne olacağını öğrendiği dönemlerde bunu bir süre gizlemek için elinden geleni yapan ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir süre boyunca hamilelik iddialarını da reddetmişti. 2 ay sonra sosyal medya hesabından mutlu haberi sevenleriyle paylaşan Hazal Kaya, hamileliğin ilk dönemleri hassas olduğundan dolayı bu haberi vermek için acele etmediklerini belirterek yakında anne olacağının müjdesini paylaşmıştı.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya Bebeğinin Adını Duyurdu!

Hamileliğinin 6. ayında olan ünlü oyuncunun annelik heyecanı da gün geçtikçe artıyor. Yazın sıcaklarında İstanbul’dan kaçarak eşi Ali Atay ile tatile çıkan Hazal Kaya sosyal medya hesabından bikiniyle bir fotoğraf paylaştı. “Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım.” açıklamasını yapan ünlü oyuncu oğullarına Fikret Ali ismini verdiklerini söyledi.

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya Bebeğinin Adını Duyurdu!
Hazal Kaya Bebeğinin Adını Duyurdu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler