Ana SayfaÜnlülerMetin Yıldız Sevgilisi Yüzünden Stüdyoyu Terk Etti!

İlgili Postlar

Metin Yıldız Sevgilisi Yüzünden Stüdyoyu Terk Etti!

Eski sevgilisi Gözde Kayra’ya iddialara göre uyguladığı şiddet yüzünden gündeme gelen Metin Yıldız katıldığı canlı yayına telefonla bağlanınca stüdyoyu terk etmek istedi.

Metin Yıldız Sevgilisi Yüzünden Stüdyoyu Terk Etti!

metin yıldız

Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu programa konuk olarak katılan Metin Yıldız yıllardır birlikte olduğu Kayra’ya şiddet uygulamadığını tam tersine şiddete maruz kaldığı söyleyen oyuncu, Kayra’nın programa telefonla bağlandığını duyunca yayını terk etmeye kalkıştı.

Boğazımı Sıktı Vücudum Tırnak İzleriyle Dolu!

Cengiz Semercioğlunun yönelttiği sorulara karşı olarak iddilara cevap verme amaçlı “Asıl şiddete uğrayan kişi benim. Gözde Kayra her şeyi beni çok sevdiğinden yapıyor. O bana saldırdı. Ben öylece durdum. Bütün vücudum tırnak izi dolu, boğazımı sıktı.” sözlerinde bulundu.

Yayını Terk Etmeye Çalıştı

metin yıldız gözde kayra
metin yıldız gözde kayra

Açıklamalar yapan Yıldız’ın şiddet uyguladığı iddia edilen Gözde Kayra canlı yayına telefonla bağlandığı sırada, Yıldız ise canlı yayında karşılık konuşmanın doğru olmadığını arada ailelerin olduğunu söyleyerek yayını terk etmek istedi. Oyuncu, Semercioğlu’na Gözde Kayra’nın da söz hakkı olduğunu ancak tek başına programına konuk alabileceğini ve tüm soruları sorabileceğini de söyledi.

Metin Yıldız Kimdir?

Olayı hatırlamak istersen bir önceki Metin Yıldız Gözde Kayra haberine buradan ulaşabilirsiniz…

Metin Yıldız Sevgilisi Gözde Karya’ya Şiddet Uyguladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler