Ana SayfaÜnlülerMetin Yıldız Sevgilisi Gözde Karya'ya Şiddet Uyguladı!

İlgili Postlar

Metin Yıldız Sevgilisi Gözde Karya’ya Şiddet Uyguladı!

Metin Yıldız sevgilisi Gözde Karya’ya karşı şiddette bulundu. Eğlence için çıktıkları akşam kavgayla bitti. Gecenin karakolda bitmesi üzerine Gözdeden açıklama geldi ‘Metin Benimle Evlenmek İstiyordu İç Yüzünü Görmüş Oldum ‘ dedi.

metin yıldız gözde kayra

Şikayette Bulunup Darp Raporu Aldı!

Gözde Kayra Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunup polis ekipleriyle Ümraniyede ki Eğitim Araştırma Hastanesine gidip darp raporu aldı. Gözde Kayra Metin Yıldızdan şikayetçi olduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti; ‘ Bu işin böyle olacağı belliydi benimle evlenmek istiyordu ama ben istememiştim eski eşi Yıdız’dan bazı şeylerin daha iyi olacağına dair söz vermişti düzeleceğini sanmıştım ama olmadı bu işin sonunda da iç yüzünü görmüş oldum ailem zaten bu ilişkiye tamamen karşıydı diyerek sözlerini tamamladı.

Önce Aşkını İlan edip Sonra Dövdü!

Metin Yıldız İle Gözde Kayrayla olan birlikteliğin de geçtiğimiz günlerde İnstagram da doğum gününü kutlamış ve altına ‘Yıldızları takip etmeyi bırakma nedenim; yıldızımı bulmuş olmamdandır , seni sevmekle meşgulüm. İyi ki doğdun aşkım İyi ki varsın diyerek aşkını ilan etmiş sonrasında da şiddette bulunması insanları hayrete düşürdü.

Arka Kapıdan Kaçtı!

Sevgilisi Gözde Kayra’nın şikayeti üzerine sabah saatlerinde karakola ifade vermek için getirilen Metin Yıldız basına görüntülenmek istemediği için polislerden yardım istedi. Ve bu yardımla kimseye gözükmeden araka kapıdan kaçtı.

Metin Yıldız Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler