Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir'le Selin Yakınlaşmasında Alara...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir’le Selin Yakınlaşmasında Alara Krizi!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 8. yeni bölümü ile 2 ağustos cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Alara, Demir’le Selin’in aynı evde yaşadıklarını anlıyor ve Selin’e bu küçük sırrını saklayabileceğini, şirkette aşk yasağının olduğunu da hatırlatarak ufaktan tehdit ediyor. Selin, Alara’ya o kuralın Demir’le tanışmadan önce olduğunu söylüyor. Demir’le Selin yakınlaşmasında yeni bir Alara krizi yaşanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir’le Selin Yakınlaşmasında Alara Krizi!

Her Yerde Sen 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir’le Selin, son doğum günü süprizinden sonra bütün dünyanın ikisini bezdirmeye çalıştığını düşünmeye başlıyorlar. Alara, Selin’e onun Demir’le olamayacağını söylüyor. Selin, artık Demir’le aynı evde yaşamaktan memnun olmaya başlıyor. Birbirlerine alışan ikilinin yakınlaşmasının ardından Selin, Alara’nın Demir’e 2 günlüğüne Fransa’ya kaçıracağını yazdığı notu okuyor ve üzülüyor.

İşte Her Yerde Sen 8. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin gece yarısı Demir’in yanından eve döner ve ailesinin merak ettiğini görünce işle ilgili büyük bir problem olduğunu gitmek zorunda kaldığını söyler. Ertesi gün annesi Selin’e memlekete döneceklerini söyler. Onların gideceğini duyan Selin ağlamaya başlar. Selin’in ailesi memlekete dönmeyip akşam kızlarına süpriz bir doğum günü yapmayı planlar. Firuze hanımlara ve Selin’in iş arkadaşlarına da haber verip hazırlıklara başlar.

Alara, Demir’i kahvaltıya davet eder. Kahvaltıda Alara, iş konuşmak yerine sürekli Selin hakkında konuşmayı tercih edip, Selin’i beceriksiz olduğunu ima eder. Demir, iş yerinde karşılaştıkları problemlerde Selin’in yaratıcı zekası ve becerisi sayesinde çözdüklerini söyler. Selin’in doğum günü olduğunu öğrenen Alara, Burak’a kendisini davet ettirmeyi başarır ama Selin’in evi diye Demir’in evine gittiklerinde çok şaşırır.

Selin’le Demir, zor geçen müşteri görüşmesinden sonra deniz kenarında oturup sohbet ederken, Selin’in telefonu denize düşer. Selin, telefonu almak için denize atlar ve ayağını incitir. Bu arada, arkadaşları doğum günü hazırlıklarına başlar. Demir ve Selin’e bir türlü ulaşamazlar. Burak, Selin’in evindeki fotoğraf odasından gizlice fotoğrafları alma derdine düşerken, Esen hanımda kendisini hatırlatmak için büyük bir çelenk gönderir. Demir, yürümekte güçlük çeken Selin’e sarılarak eve getirir.

 Her Yerde Sen 8. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Selin Alara’nın Tehditlerine Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler