Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 8. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Selin Alara'nın Tehditlerine Meydan...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 8. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Selin Alara’nın Tehditlerine Meydan Okuyor!

Her Yerde Sen 8. yeni bölümü ile 2 Ağustos cuma günü Fox Tv ekranlarında izleyenleri ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde, Selin’le Demir süpriz doğum gününü problemsiz atlatabilecek. Demir’e saplantılı bir şekilde aşık olan Alara, Selin’i Demir’le aynı evde yaşadıklarını anlayıp şirkette aşk yasağını hatırlatıp onları tehdit ediyor. Selin Alara’nın tehditlerine sert çıkarak meydan okuyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Alara’nın Tehditlerine Meydan Okuyor!

Her Yerde Sen 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir’le Selin’in aynı evde yaşadığını anlayan Alara, küçük sırrının kendisinde güvende olacağını söylüyor. Selin’in Demir’i sahiplenmesini anlayan Alara, şirkette aşk yasağının olduğunu ona hatırlatıyor. Selin ise, o yasağın Demir’le tanışmadan önce olduğunu söylüyor. Demir’e Selin’in içinde tuttuğu bir itirafı olacak.

İşte Her Yerde Sen 8. Bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, telaş içinde eve döndüğünde ailesinin merak ettiklerini görünce işle ilgili büyük bir problem olduğunu gitmek zorunda kaldığını söyler. Ertesi gün annesi Selin’e memlekete dönmeye karar verdiklerini söyler. Onların gideceğini duya Selin ağlamaya başlar. Selin’in ailesi memlekete dönmeyip akşam kızlarına süpriz bir doğum günü yapmayı planlamaktadır. Firuze hanımlara ve Selin’in iş arkadaşlarına haber verip hazırlıklara başlanır.

Alara, Demir’i babasının otelinde kahvaltıya davet eder. Kahvaltıda Alara, iş konuşmaktansa sürekli Selin hakkında konuşmayı hercih edip, Selin’i beceriksiz olduğunu ima ettiğinde Demir, iş yerinde karşılaştıkları problemlerde Selin’in yaratıcı zekası ve becerisi sayesinde problemleri çözdüğünü söyler. Selin’in doğum günü olduğunu öğrenen Alara, Burak’a kendisini davet ettirmeyi başarır ama eve gittiklerinde çok şaşırır.

Selin’le Demir, zorlu geçen müşteri görüşmesinden sonra deniz kenarında oturup sohbet ederken, Selin’in telefonu denize düşer. Selin, telefonu kurtarmak için denize atlayınca ayağını incitir. Bu arada, arkadaşları doğum günü hazırlıklarını yapar. Hemde Demir ve Selin’i durumu anlatmak için ararlar ama bir türlü ulaşamazlar. Burak, Selin’in evindeki fotoğraf odasından gizlice fotoğrafları alma derdine düşerken, Esen hanımda oraya kendisini hatırlatmak için büyük bir çelenk gönderir. Demir, yürümekte güçlük çeken Selin’e sarılarak eve getirir.

 Her Yerde Sen 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’le Selin Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler