Ana SayfaÜnlülerAtilla Taş'tan Seray Sever'e Şok Sözler

İlgili Postlar

Atilla Taş’tan Seray Sever’e Şok Sözler

Atilla Taş Neden Hapis Cezası Aldı?

Gel Yazın Konuşalım programında yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde olay yaratan Seray Sever’e bir tepki de Atilla Taş’tan geldi. Atilla Taş, Seray Sever’in yaptığı açıklamalara sert bir dille tepki gösterdi. Olayın tüm detayları haberimizde…

Seray Sever Gel Yazın Konuşalım’la Ekranlara Geri Döndü!

Atilla Taş’tan Seray Sever’e Şok Sözler

Seray Sever Gözyaşlarına Boğuldu…

Gel Yazın Konuşalım programında açıklamalarda bulunan Seray Sever, söyledikleriyle adeta magazin gündeme bomba gibi düştü. Hakan Hatipoğlu’nun ‘İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan’ deyince Sever şunları söyledi: “Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim!”

Seray Sever Kimdir?

Seray Sever olay açıklamasını “Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin” şeklinde tamamladı. Seray Sever’e, Atilla Taş’tan sert tepki geldi. Atilla Taş,”Seray Sever bu ne bilmişlik yahu! Misafir çocuğu gibisin çimdiklik. Bomba düşmedi diye sevinelim mi? Millet aç aç! Senin gibi tuzu kuru değil herkesin. Sırça köşklerinizden bakınca öyle mi görünüyor ülke? Bir bitmediniz arkadaş yahu!” sözleriyle Sever’i yerden yere vurdu.

Atilla Taş’tan Kötü Haber Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler