Ana SayfaÜnlülerSeray Sever Gel Yazın Konuşalım'la Ekranlara Geri Döndü!

İlgili Postlar

Seray Sever Gel Yazın Konuşalım’la Ekranlara Geri Döndü!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu sunucu Seray Sever Tv 8’le anlaşma yaptı ve ekranlara geri döndü. Seray Sever, şimdiye kadar bir çok dizide ve Tv programında yer aldı. ‘ Tatlı Kaçıklar’, ‘Dadı’, ‘Kurtlar Vadisi’ gibi bir çok projede yer alan Seray Sever yıllardır pek ekranlarda görünmüyordu. Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv 8’de gündüz kuşağında her gün yayınlanacak olan Gel Konuşalım programına bugün itibariyle start verdi. Seray Sever ekranlara geri döndü.

Seray Sever Kimdir?

Seray Sever Ekranlara Geri Döndü!

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Seray Sever bugün itibariyle Tv 8 ekranlarında Hakan Hatipoğlu ile birlikte sunduğu Gel Yazan Konuşalım isimli programa start verdi. Gel Yazın Konuşalım hafta içi her gün gündüz kuşağında saat 9:55 ile 12:00 arasında,  Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu farkıyla ekranlara gelecek.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

GEL YAZIN KONUŞALIM BAŞLADI!

Seray Sever, en son 2017 yılında Klavye Delikanlıları dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Tv 8 ekranlarının yeni gündüz kuşağı programı Gel Yazın Konuşalım, bugün 4 temmuz perşembe günü sabah 9:55’den 12:00’ye kadar canlı olarak ekranlara geldi. Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu, canlı yayında zengin içeriği ile birbirinden ilginç konu ve konuklarla yaz ayları boyunca ekranlarda olacak. Program beklendiği gibi ilgi görürse yeni sezonda da devam edeceği tahmin ediliyor.

2018 yılında uzun süredir birlikte olduğu Eray Sünbül ile dünya evine giren Seray Sever’in mutlu bir evliliği var. Sever, evlendikten sonra muhabirlerin sorularına 40 yıldır bu aşkı beklediğini söylemişti. Büyük bir hayran kitlesine sahip 46 yaşındaki ünlü oyuncu Sever’in ekranlara geri dönmesi hayranları tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

4 Kadın Zamanı Ekrana Veda Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler