Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Samimi Açıklamalar

Murat Dalkılıç ile evlilik arifesinde olan Hande Erçel, bildiğiniz üzere son dönemlerde sıklıkla seyahat ediyor. Son dönemlerde gözlerden uzak olmayı tercih eden ünlü oyuncu Hande Erçel’den samimi açıklamalar geldi. Benimsediği hayat tarzıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erçel’in benzetmeleri oldukça dikkat çekti.

Zor Dönemleri Geride Bıraktı

Bildiğiniz üzere ünlü sanatçı bu senenin başında annesini kaybederek oldukça büyük bir yıkım yaşamıştı. İşine ve dostlarına tutunarak bu dönemi atlatmaya çalışan Hande Erçel, bu sırada Murat Dalkılıç’la bir ayrılık yaşamış ancak sonrasında ilişkisine bir şans daha vermeyi tercih etmişti. Barışmadan sonra bir daha ayrılmak istemeyen çift evlilik kararı almıştı.

Hande Erçel’den Duygusal Paylaşım!

“Halka” Dizisinin Özel Bir Yeri Vardı…

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Halka”nın baş rol oyuncularından olan Hande Erçel, dizinin kendisi için ne kadar özel olduğunu dile getirdi. Projeye başladığı dönemlerde fazla çalışmak istemediğini ancak sonra yaşadığı acıyla çalışmanın kendisine iyi geldiğini vurgulayan Erçel, “Halka” benim için ayrı ve özel bir iş.” açıklamasını yaptı.

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel’den Samimi Açıklamalar

Geçmişte sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Hande Erçel, artık sosyal medyayı daha az kullandığını ve sosyal medyada insanların kendi hayatını göstermeyip, sahte hayatlar yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Seyahatin kendisi için bir keşif yolculuğu olduğunu yogaya yöneldiği için farklı alanların ona huzur verdiğini açıklayan Hande Erçel, Murat Dalkılıç‘la olan aşkı için ise “Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence.” tanımını yaptı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler