Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'den Duygusal Paylaşım!

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Duygusal Paylaşım!

Hande Erçel’den duygusal paylaşım! Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini duygulandırdı. Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına neler yazdı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ı Terk Mi Etti?

Hande Erçel’den duygusal paylaşım!

Hande Erçel’den duygusal paylaşım! Rol aldığı dizilerle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz ay annesi Aylin Erçel’in aniden gelişen rahatsızlığı sebebi ile üzüntülü günler yaşıyor.

Hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm tetkiklere rağmen bir teşhis konulamayan Aylin Erçel, bir süredir hastanede gözetim altında tutuluyor.

Hande Erçel kimdir?

Gözlem altında tutulan annesini ziyarete gitti

Hastaneye kaldırılmasının ardından rahatsızlığı henüz teşhis edilemeyen ve hala gözetim altında tutulan annesi Aylin Erçel’i ziyarete giden Hande Erçel, sosyal medya hesabından oldukça duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Desteğiniz, duanız, hassasiyetiniz benim için çok kıymetli!

Sosyal medya hesabından annesi ile el ele tutuştuğu bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Hande Erçel, gönderisinde “Canim annem. Evrende her şeyin bir döngü olduğunu, sevginin, iyiliğin verdikçe çoğaldığını ve katlanıp seni bulduğunu, en zor sınavlarımızda bile yürekten şükretmeyi bana sen öğrettin. Senin gözlerindeki yasam sevincini gördükçe her şeyi göğüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyeceğim bir güçle beni ayakta tutuyor. Sen dünyanın en güzel en güçlü kadınısın. Biz, ablam, babam sen ve ben, hep birlikte birçok şeyin üstesinden geldik yine geleceğiz. Ne kadar güzel bir aileye sahibim her zaman farkındaydım da su geçirdiğimiz zor günlerde daha da çok şükrediyorum. Çok güzel insanlar biriktirmişim beni gerçekten bilen tanıyan dışında hiç görmemiş ama sevgisini hiç esirgememiş olanlarla hislerimi paylaşmak istedim. Desteğiniz, duanız, hassasiyetiniz benim için çok kıymetli.” yazarak hislerini ifade etti.

Tüm gözler Murat Dalkılıç’da

Annesinin ilk rahatsızlandığı günlerde henüz Murat Dalkılıç ile yaşadığı birlikteliği süren Hande Erçel’i, sevgilisi bir an olsun yalnız bırakmamıştı.

9 ay boyunca büyük bir aşk yaşayan olan ve birlikte bir ev tutan çiftten kötü haber geçtiğimiz gün gelmişti. Yakınlarının iddialarına göre şiddetli bir kavga sonrası Hande Erçel, eşyalarını toplayarak Murat D alkılıç’ı terk etmişti.

Şimdi tüm gözler büyük aşk yaşayan fakat yeni ayrılan çiftten Murat Dalkılıç’ın, eski sevgilisinin yaşadığı bu zor günlerinde nasıl bir tavır alacağını bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler