Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Kilo Yanıtı!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Kilo Yanıtı!

İrem Derici geçtiğimiz sene ağır bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalmıştı. Bir anda aşırı miktarda kilo veren ünlü sanatçı, düzgün fiziğiyle birlikte sağlık adına pek çok kayıplar yaşayarak sık sık hastaneye kaldırılmış ve sonrasında ideal kilosuna geri dönerek bu sorunları geride bırakmıştı. Ancak son dönemde yapılan bazı eleştirilerin dozunu aşmasıyla İrem Derici’den kilo yanıtı geldi!

Hızlı Kilo Kaybı Yaşadı

Geçtiğimiz sene İrem Derici, kilo vermek için beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirerek, çok miktarda metabolizma hızlandırıcı gıda ve içecekler tüketmeye başlamıştı. Sporla birlikte de bunlar ünlü sanatçının bir anda aşırı miktarda kilo kaybetmesine ve 42 kiloya düşmesine neden olmuştu.

 İrem Derici isminin veriliş hikayesini anlattı

Sağlık Sorunlarının Ardı Arkası Kesilmedi

İrem Derici‘nin hızlı kilo vermesi beraberinde sağlık sorunlarını da getirdi. Yorgunluk hissinin yanı sıra sık sık kan değerleri düşen sevilen sanatçının bağışıklık sistemi de ciddi anlamda etkilendi. Bağışıklık sisteminin iyice düşmesiyle bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırılan Derici, sevenlerini de epey korkutmuştu. Bir buçuk haftalık tedaviden sonra taburcu olan ünlü sanatçı ara ara yaşadığı sıkıntıların devam etmesi nedeniyle hastaneye gitmeye devam etti.

“Önemli Olan Sağlık!”

Yaşadığı sağlık sorunlarından sonra eski sağlığını kazanmak için doktor kontrolünde kilo almaya başlayan İrem Derici, geçtiğimiz seneyi dinlenerek ve enerjisini toplayarak geçirdi. Bunun üzerine de, sevenlerine ve özellikle basma kalıp güzellik ölçütlerince kendini o kalıba almaya çalışan genç kızlara her zaman önemli olanın sağlık olduğunu hatırlatarak örnek bir davranış sergileyen İrem Derici sağlığını geri kazandığı için mutluluğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Türkiye’nin Yeni Nesil Nostalji Kraliçesi

İrem Derici’den Kilo Yanıtı!

İrem Derici geçtiğimiz gün Alaçatı’da düzenlenen Cihan Nacar’ın defilesinde podyuma çıktı. Podyumda fazla kilolarıyla sosyal medyadan eleştirilen sevilen şarkıcı, “Halimden memnunum” açıklamasında bulundu. Kendisi hakkında yapılan yorumlara biraz sinirlenen ünlü sanatçı, “Dün dünyalar güzeli kızların arasında, hiç de formda olmadığım ama bunu aşırı umursamadığım bir dönemde” kendisiyle barışık olduğunu vurgulayarak Cihan Nacar’a da onu podyuma çıkardığı için teşekkür etti. İnsanın sağlıkla sınanmasının en kötü durum olduğunu belirten Derici, senelerdir hiç sahip olmadığı huzur duygusunu tattığını ve kendisiyle barışık olduğunun da altını çizdi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler