Ana SayfaDizilerSurvivor Atakan Bugünü Bekledim Dedi! Atakan'dan Dalaka Hakkında Büyük İtiraf!

İlgili Postlar

Survivor Atakan Bugünü Bekledim Dedi! Atakan’dan Dalaka Hakkında Büyük İtiraf!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesi geçtiğimiz günlerde son buldu. Yunanistan’ın şampiyonu Katerina Dalaka, Türkiye şampiyonu ise Yusuf oldu. Büyük finalin ardından haftalar önce Survivor’dan elenerek ayrılan Atakan Işıktutan ile Dalaka arasında aylar önce aşk iddiaları ortaya atılmış, ikilinin birbirine olan yakınlığı dikkatlerden kaçmamıştı. Survivor Atakan bugünü bekledim dedi ve konuştu. Atakan’dan Dalaka hakkında büyük itiraf.

Katerina Dalaka Kimdir?

Atakan Işıktutan Kimdir?

Atakan’dan Dalaka Hakkında Büyük İtiraf!

Beş buçuk aydır soluksuz izlenen Survivor’un büyük finalinin ardından  Atakan, Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Survivor’de adalar birleştikten sonra ikilinin yakınlaştıkları gözlenmiş, Dalaka yaptığı röportajlarında Atakan’dan ‘ Arkadaşım’ diye bahsetmişti. Bugünü bekledim diyen Atakan’dan bomba itiraflar geldi.

ATAKAN ‘BUGÜNÜ BEKLEDİM’!

Survivor’un finalinin ardından Tv 8 ekranlarındaki Survivor Panorama programına katılan Katerina Dalaka ve Atakan Işıktutan birbirlerine karşı samimi açıklamada bulundular. Atakan, ‘Sevdim mi çok severim’ diyerek kimsenin bilmediği bir olayı anlattı. “Anlatmak için bugünü bekledim.” diyerek konuşmasına başlayan Atakan, ciddi bir sakatlık yaşadığını, halen de tedavi gördüğünü, o günlerde sakatlığından dolayı yarışmadan ayrılacağını düşündüğünü ama Dalaka ile klinikte karşılaştıktan sonra, Dalaka’nın kendisine güvenmesini ve güçlü olup ayağı kalmasını söyledikten sonra ayağa kalkıp yarışmaya geri döndüğünü söyledi.

ÇOK SEVMEYE DEVAM EDECEĞİM!

Dalaka sayesinde yarışmaya geri döndüğünü söyleyen Atakan, yarışmadan ayrıldıktan sonra kalbinin yarısının Dalaka’da, yarısının ise Yusuf’da kaldığını söyledi. Dalaka’nın inanılmaz bir insan olduğunu, hayatında şimdiye kadar onun kadar merhametli bir insanla tanışmadığını, ‘Ben sevdim mi çok iyi seviyorum’ dedi.

Dalaka’yı çok sevdiğini söyleyen Atakan, hayatının geri kalanında her zaman onun olacağını çünkü aralarında çok büyük yakınlık olduğunu ve onu çok sevmeye devam edeceğini söyledi.

DALAKA KENDİMİ ÇOK YAKIN HİSSETTİM!

Atakan’ın sözlerine Katerina Dalaka, takım arkadaşlarından bazılarına kendisini çok yakın hissettiğini ve Atakan’ın da onlardan biri olduğunu söyleyerek Atakan’la arkadaşlıklarının devam edeceğini belirtti. Ayrıca, oyundan hariç bazı insanları hayatından hiç çıkartmayacağını belirten Dalaka, o insanlardan birinin de Atakan olduğunu ve arkadaşlığının devam edeceğini söyledi.

Survivor 2019 Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler