Ana SayfaÜnlülerSüreyya Yalçın'dan Çok Sıfırlı Miras Kaldı Haberlerine Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Süreyya Yalçın’dan Çok Sıfırlı Miras Kaldı Haberlerine Açıklama Geldi!

Süreyya Yalçın’ın dün ve bugün hakkında 1,6 milyar dolar miras alacağı konuşuluyor. Bu konu hakkında bir çok haber yapılmıştı. Aziz Yıldırım’ın dayısı olan Faruk Yalçın’ın dünyada zenginler listesinde serveti 21. sırada yer alıyor. Süreyya Yalçın’dan çok sıfırlı miras kaldı haberlerine açıklama gecikmedi. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan miras haberlerine cevap verdi. Süreyya Yalçın’dan açıklama geldi.

Süreyya Yalçın Kimdir?

Süreyya Yalçın’dan Açıklama Geldi!

Süreyya Yalçın’ın babası Faruk Yalçın’dan kalan 4 milyar dolar mirastan sekizde bir pay alarak 1,6 milyar dolar alacağı bir kaç gündür gündeme oturmuştu. Yalçın, hakkında çıkan haberleri sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yalanladı. İki gündür hakkında çıkan miras haberlerine Yalçın, “Nereye kadar bu yalan haberler. Allah’tan korkusu olmalı bir insanın” yazarak hakkında çıkan tüm haberleri yalanladı.

İşte Süreyya Yalçın’ın o paylaşımı…

Süreyya Yalçın'dan Açıklama Geldi

SÜREYYA YALÇIN HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI!

Süreyya Yalçın, evlendiğinden beri Amerika Birleşik Devletlerinde yaşadığını ve miras için değil tatil için Bodrum’a geldiğini belirtti. Miras davasının sürdüğünü ve henüz sonuçlanmış bir miras hakkının olmadığını söyleyen Yalçın, hakkında çıkan haberlerin asılsız ve bu haberleri yapanları kınadığını söyleyerek kamu oyuna bilgi verdi.

Fenerbahçe Spor kulübünün eski başkanlarından Aziz Yıldırım’ın kuzeni olan Süreyya Yalçın, 2016 yılında Antakyalı iş adamı Oazan Baran ile dünya evine girmiş ve düğünden sonra Amerika Birleşik Devletlerinde Miami’de yaşamaya başlamıştır. Düğünden sonra ilk kez tatil yapmak için Türkiye’ye gelen Yalçın hakkında iki gündür hakkında çıkan haberlere çok sinirlendi ve açıklama yapma durumunda kaldı.

SÜREYYA YALÇIN AÇIKLAMASIYLA SON NOKTAYI KOYDU!

2018 yılında 95 yaşında hayatını kaybeden Diyarbakırlı Faruk Yalçın’ın çok iyi bir iş adamı olduğu dünya çapında zenginler listesinde yer aldığı biliniyor. Yaptığı işlerle yurt dışında da adından söz ettirmeyi başaran Faruk Yalçın’ın ölümünden sonra miras davası yaklaşık 11 yıldır sonuçlanmayı bekliyor. Günlerdir magazin basınında gündeme oturan o çok sıfırlı miras davasının henüz sonuçlanmadığını belirten Süreyya Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında son noktayı koydu.

 Süreyya Yalçın, Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İçin Servet Ödedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler