Ana SayfaÜnlülerSüreyya Yalçın, Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İçin Servet Ödedi!

İlgili Postlar

Süreyya Yalçın, Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İçin Servet Ödedi!

Pırlantaya olan düşkünlüğüyle tanınan sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, Hollywood gülüşüne sahip olmak için servet ödedi, Detaylar Haberimizde..

Bikininin altına topuklu ayakkabı giyen Süreyya Yalçın şoke etti!

Süreyya Yalçın, Hollywood Gülüşüne Sahip Olmak İçin 150 Bin TL’ye Diş Yaptırdı!

Çoğunlukla dış görünüşüne servet harcayan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, geçtiğimiz aylarda da yeni dişleriyle gündem olmuştu. Süreyya Yalçın, Hollywood gülüşüne sahip olmak için ünlü bir diş hekiminin kapısını aşındırdı. İkoncanın yeni dizayn olan dişleri için de 150 bin lira ödediği öğrenildi.

150 Bin TL Ödedi!

Geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen Burning Man festivaline katılan ve festivalden sık sık fotoğraflar paylaşan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, o dönemde yaptırdığı pırlanta maskesiyle gündeme yer almayı başarmıştı. Gösterişli mücevherleriyle sıkça magazin gündemine damgasını vuran ikoncan Süreyya Yalçın, pırlanta ve swarovski taşlarla kaplattığı iskelet maskesiyle festivalde boy göstermişti. Süreyya Yalçın, bu sefer yeni dişleriyle gündeme geldi. Hollywood yıldızlarına benzemek için harcadığı 150 bin TL’lik harcama ile sosyal medyada çok konuşulanlar listesine girdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler