Ana SayfaÜnlülerBikininin altına topuklu ayakkabı giyen Süreyya Yalçın şoke etti!

İlgili Postlar

Bikininin altına topuklu ayakkabı giyen Süreyya Yalçın şoke etti!

Bikininin altına topuklu ayakkabı giyen Süreyya Yalçın şoke etti! Sosyetenin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Süreyya Yalçın, yine yaptı yapacağını. Son dönemlerde pırlanta merakı ile gündem olan Süreyya Yalçın,bu defa da sahilde bikinisinin altına giydiği topuklu ayakkabılar ile gündem oldu. Süreyya Yalçın’ın topuklu ayakkabılarını görenler şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Süreyya Yalçın’ın pırlantadan güneş gözlüğü olay oldu!

Süreyya Yalçın topuklu ayakkabıları ile yine olay yarattı

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ne yapsa olay oluyor. Özellikle pırlantalara olan merakı ve düşkünlüğü ile bilinen, neredeyse her eşyasını pırlanta ile süslemesi ile sık sık gündeme gelen Süreyya Yalçın, yine gündeme geldi. Ancak, bu defa topuklu ayakkabıları ile.

Süreyya Yalçın Kimdir?

Süreyya Yalçın şoke etti

Şu sıralar eşi Ozan Baran ile Bodrum Türkbükü’nde tatil yapan sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, magazin muhabirlerinin yakın markajında. Önceki gün eşi Ozan Baran ile bir otelin iskelesinde basın mensuplarının objektifine yansıyan Süreyya Yalçın görenleri şaşkına çevirdi.

Süreyya Yalçın bikininin altına topuklu giydi

Süreyya Yalçın, iskeleye topuklu ayakkabı ile gelmişti. Dikkat çekici olmayı seven Süreyya Yalçın, bu defa da dikkat çekmeyi başardı. Süreyya Yalçın, bikinisinin altına giydiği topuklu ayakkabılar ile tüm bakışları kendine çekti.

Süreyya Yalçın’ın topuklu ayakkabı ile imtihanı

Süreyya Yalçın, iskeleden eşi Ozan Boran’ın kullandığı zodyak bota bindi ve teknesine gitti. Yalçın, topuklu ayakkabıları ile zodyaka binmekte zorlanınca, yardım aldı.

Sosyetenin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Süreyya Yalçın, geçtiğimiz günlerde pırlanta kaplı güneş gözlükleri ile gündeme gelmişti. Pırlantaya düşkünlüğü ile bilinen, hatta karton bardağa bile pırlanta yaptırdığı duyulan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bu defa da güneş gözlüklerinin camlarını pırlanta ile kaplatmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler