Ana SayfaÜnlülerBerdan Mardini: Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım

İlgili Postlar

Berdan Mardini: Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım

Berdan Mardini: Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım! Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, yeni klibinin tanıtımında bomba açıklamalara imza attı. Mardini, “Kendimi ve sanat camiasını tiye aldım.” dedi. Berdan Mardini bu açıklama ile nasıl bir göndermede bulundu? Detaylar haberimizde…

Berdan Mardini tarz değiştiriyor

Berdan Mardini’den ‘Şekerci mi Baban Senin’

Yepyeni bir şarkı ve yepyeni bir imaj ile sevenlerinin karşısına çıkan Berdan Mardini, ‘Şekerci mi Baban Senin’ isimli yeni şarkısının klibini tanıttı. Basın mensupları ile Ataköy Garden’da bir araya gelen Berdan Mardini, Ozan Doğulu’nun aranjesini yaptığı ve Bedran Güzel’in yönetmenliğinde çektiği klibinde kendisini ve sanat dünyasını tiye aldığını ifade etti.

Berdan Mardini kimdir?

Ben pop da, arabesk de, türkü de okurum

Klibinde, türkücülerin pop okuyamayacağını, her yırtık pantolon giyenin de ancak popçu olacağı düşüncesinin tiye aldığını ifade eden Berdan Mardini, “Bazıları popcu mu, türkücü mü? diyorlar. Bence sesi olan herkes her tarz müziği söyleyebilir. Bizde ‘Şekerci mi Baban Senin’ adlı klibimizde esprili senaryomuzla dikkati çekeceğiz. Yırtık kot giyen, gözlükleri takan popçu… Beyaz gömlekli türkücü… Şu anda hepimizin popüler kültüre hizmet ettiğimize inanıyorum. Ben pop da, arabesk de, türkü de okurum.” dedi.

Leyla ve Eylül’ün acısı yüreğimde

Berdan Mardini, açıklamaları sırasında geçtiğimiz günlerde cansız bedenleri bulunan iki küçük çocuk Leyla ve Eylül hakkında ise, “Allah kimseyi vicdanından ayırmasın. Leyla ve Eylül’ün acısı yüreğimde.” dedi.

‘Şekerci mi Baban Senin’ sahilleri yakıp kavuracak

Berdan Mardini, son derece hareketli bir tarza sahip olan yeni şarkısına ve klibine çok güvendiğinin altını çizerek, yaz boyunca sahillerde şarkısının çalınacağını düşündüğünü vurgulamış ve “Tüm sahilleri canlandıracak, yaza damga vuracak bir şarkı. Şarkımızda olduğu gibi klipte de neşeyi, hareketi yansıtmak istedik. Sahnede müzikseverlerden gelen istekler üzerine pop, arabesk, türkü her türlü şarkı okuyorum. Ama bu sefer pop okuyarak herkesi şaşırtacağımı düşünüyorum.” açıklaması ile ifade etmişti. Berdan Mardini, yeni şarkısı ‘Şekerci mi Baban Senin’ ile yaz aylarına damgasını vuracak gibi görünüyor. Sahiler, Berdan Mardini şarkısı ile eğlenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler